2777
2789
عنوان

با یدونه مرغ چی درست کنم😫🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 82 پست

مهمون دعوت نکن! 

باشه وقتی ک کرونا نبود و یخچالت پر بود

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دونه مرغ برای ۷ نفر کمه، جوجه و شکم‌پر کمتر میشه، خوراکش کن با سبزیجات یا سیب‌زمینی سرخ کرده

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
یه چیز دیگه کنارش نمیتونی بزاری  ما خونوادگی عاشق مرغ و بادمجونیم  مرغ نفری یه نصفه تیکه ...

اگه حالت خورشتی درست کنم که زیادم میاد یدونه مرغ

میشه واسه بسلامت بدنیا اومدن  نینی تو دلم یه صلوات بفرستی     

مرغو بپز بعد ریش ریش کن 

پیاز سرخ کن گردو خورد شده هم بریز سرخ که شدن مرغ ریش ریشو اضافه کن بهش بعدم دو سه قاشق رب بزن 

یه عالمه فسنجون در خدمت شما 😃

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
شما چطوری شکم پر درست میکنینن داخل شکمش چیا میریزین؟

مامانم درست میکنه من کامل نمیدونم 

ولی سبزیجات معطر و رب انار و گردو و این چیزا می‌ریخت و مواد سیاه میشه بخاطر رب انارش

درخواست دوستی و لایک نکنید⛔