اگه میتونی یه تغییری تو زندگیت بده یه شغلی هنری چیزی خودت سرگرم کن
بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم یکساله مادرمو ازدست دادم همش تو خواب میبینیم برگشته پیشمون 😭😭😭😭😭😭خیلی سخته دارم آب میشم دلم خیلی تنگه خیلی مادرم پارسال مثل دیشب رفت بیمارستان وهمون رفتنش شد برنگشتنش😭😭😭😭😭😭😭خداااااااا دلم تنگشه خدا برش گردوووووون
کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
سلام عزیزم . کاملا درکت میکنم . منم برادر جوونم رو چند ماه پیش به علت کرونا از دست دادم . خیلی سخته . هم دلم بینهایت براش تنگ شده و هم دلم میسوزه که اینجور مظلومانه پرکشید . نمیدونم باید چیکار کنم ٬ کجا برم که داداشم رو پیدا کنم . حالم خیلی بده . ان شاالله که خدایی که این درد رو داده ٬ طاقت و صبرشم بده به ما و همه ی کسانی که درد ما رو دادن .