2777
2789
عنوان

بیایید بگید رفتار کی بد بود؟

137 بازدید | 10 پست

دوستم هشت سال قبل یه دوست پسر داشت که هر چی دوستم التماسش کرد بیاد بگیرتش نیومد و پسره باهاش کات کرد.

بعد از اونم  هزارتایی دوست پسر عوض کرد

دو سه سالی هم هست شوهر کرده

حالا من 

دیروز  تو یکی از گروه ها دیدم نوشتن هزینه مراسم ترحیم فلانی کپسول اکسیژن خریداری شده برای شادی روحش صلوات بفرستید

من این پیامو فرستادم برای دوستم فکر نمیکردم مهم باشه بعد اون همه سال

اونم شروع کرد گفت این چه طرز خبر مرگ ، دادن بوده

چرا فرستادی اصلا، شعور نداری

منم پیام رو پاک کردم گفتم نه فقط تو شعور داری

همین

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

چه بی ادبه من بودم  بلاکش نمیکردم فکر کنه ناراحت شدم ولی به هیچ عنوان دوستیمو باهاش ادامه نمیدادم 

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بی ادبه من بودم  بلاکش نمیکردم فکر کنه ناراحت شدم ولی به هیچ عنوان دوستیمو باهاش ادامه نمیدا ...

همیشه یه جوری رفتار میکنه انگار عقل کل هست و دیگران ذره ای شعور ندارن

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
همیشه یه جوری رفتار میکنه انگار عقل کل هست و دیگران ذره ای شعور ندارن

من معمولا کوتاه میام ولی همچین ادمی رو نمیتونم تغیرر بدم ،  خودم که میتونم ازش دور بشم اون بمونه و طرز فکر خودش

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
من معمولا کوتاه میام ولی همچین ادمی رو نمیتونم تغیرر بدم ،  خودم که میتونم ازش دور بشم اون بمون ...

آره من براش نوشتم ببین شاید من اشتباه کردم 

اما تنها کسی که عقل شعور داره تونیستی

نوشت من اگر شعور داشتم از تو توقع نداشتم

منم دیگه بلاکش کردم

آره من براش نوشتم ببین شاید من اشتباه کردم  اما تنها کسی که عقل شعور داره تونیستی نوشت من اگر ...

بلاک نکن بفهمه حرصت گرفته

یه جوری رفتار کن که بفهمه نظراتش تو زندگیت هیچ تاثیری نداره ادم بده هم نمیشی فکر کن نیست اصن

بلاک نکن بفهمه حرصت گرفته یه جوری رفتار کن که بفهمه نظراتش تو زندگیت هیچ تاثیری نداره ادم بده هم نم ...

دیگه بلاکش کردم ولی روحم اذیت شد،دیشب همه خواب بد دیدم