من آرد سفید میریزم من مخمر و شکر و آب گرم قاطی میکنم میذارم کنار بعد تخم مرغ تو یه ظرف میشکنم نمک و فلفل و ادویه میزنم بعد شیر و روغن و مایه مخمر که پنج دقیقه مونده کنار و پف کرده بعدم اینقدر آرد میریزم و ورز میدم تا به دست نچسبه بعدش میذارم یکی دو ساعت کنار تا عمل بیاد همین
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من آرد سنگک می گرفتم، دستو خمیر جادویی هم توی نت هست از روی اون درست میکردم خوب بود ولی الان چند وقته از نان فانتزی نون پیتزای آماده میگیرم خیلی بهتر درمیاد، تازه توی فریزر هم نگه میدارم راحت شدم دیگه