2777
2789
عنوان

تاپیک کربلا

103 بازدید | 7 پست

"اگر بردبار نیستی خود را به بردباری بزن زیرا کم اتفاق می افتد که کسی خود را شبیه قومی سازد و از آن ها به حساب نیاید."

حکمت ۲۰۷ نهج البلاغه

برای اون هایی که میگن نمیشه و سخته...! 

از لشکر یزید افرادی بودن رفتن صدای قرآن خوندن حسین رو شنیدن، به لشکر آقا پیوستن! شما از کسی که عضو لشکر یزید بوده، از حر (که آب رو روی امام بست) کمتری؟؟

حتی نمیتونی تصور کنی که اونجایی و بچه ها رو سیراب میکنی؟ 

تصور کردن و نیت کردنش هم کاری داره؟ وقتی روایت خود معصومه که اگه این از ذهن کسی بگذره که ای کاش کنار اون امامم بودم و کنارش می جنگیدم، انگار که کنار ما بوده و ثواب همون عمل رو میبره؟ 

نیت کردن یه قدم نزدیک شدن به روح اون هدفه دوست من! اشکال نداره اگه در خودت ضعفی میبینی ولی کار درست چیه؟ دوست داشتی چی کار میکردی؟

اینو نیت کن تا بهش برسی! لااقل نزدیکش بشی! که اگه روزی دوباره کربلایی اتفاق افتاد، اون زمان آماده باشی که تو جبهه ی حق بایستی... فقط بخواه! بخواه و نشون بده که میخوای

زشته تو مجلس حسین حسین کنی و اشک بریزی بعد خیلی راحت بگی اگه اونجا بودم دعا میکردم یا بی طرف بودم...زشته...

(روی صحبتم با افرادیه که معتقدن پس وقتی اعتقادی ندارین شرکت هم نکنین لطفا) 

کتاب  نامیرا   رو کاش بخونیم

خیلی قشنگ تصویر سازی کرده 

افرادی رو که قاطعانه نامه نوشتن و دعوت نامه فرستادن  و بعد  با تزویر و ریا  گمراه شدن و رو به روی امام ایستادن 

و افرادی رو که  در شک و دو دلی  غوطه میخوردن  و  با یک تلنگر  راه حق رو از باطل تشخیص دادن  و سعادتمند دنیا و آخرت شدند 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته البته بهتره که از روی منطق و با عدله محکم تصمیم بگیریم کنار امام باشیم تا در روز موعود گمراه ...

یه عده ی خواصشون که قطعا تو صف امام حسین می ایستادن رو زندانی کردن، مابقی رو هم که از عوام بودن تهدید کردن برای همین مقابل امام ایستادن

حرفتون در کل درسته، ایمان باید با منطق و فهم همراه باشه ولی اگه اون آدمایی که تیر و شمشیر کشیدن رو امام حسین همین احساس رو داشتن و انسانیت تو وجودشون نمرده بود از خیلی اتفاقا می شد جلوگیری کرد

چقدر امامهامون مظلومن واقعا ههنوزز بعد  ۱۴۰۰سال یهه عده درخم یک  کوچه مانده اند

هنورز نمیدونن امام کیست

یکی که گفتت من  قطعاا اگه خاوادم بود کمک میکردم ولی اماام حسین رو ازترس جونمم شاید نهب😭

چقدر امامهامون مظلومن واقعا ههنوزز بعد  ۱۴۰۰سال یهه عده درخم یک  کوچه مانده اند هنورز نمی ...

شهید مطهری یه رروضه ایی دااره ممیگه لحظات  اخر امام حسین  تنها شده  بود به شمشرش  مثله عصا تکیه زده بود ومردم رو با حسرت  نگاه میکرد با قدرت  امامت سکوت مطلق ایجاد میکرد وصحببت میکردن وبا منطق ودلیل نصیحت میکردن تا مردم رو هدایت کنه بعدد سکوت رو برمیداشتن تا ببینن  مردم چه واکنشی نشون مییدن ایا حق رو پذیرفتن وقتی سکوت رو برمیداشتن درجواب امام هلهله وسوت و مسخره کردن

خیلی خیلیییی برا این غربت امام دلم میسوزه

الانم همینه حرف بسیاااار ساده حقیقت رو نمیخان بپذیرن وبه ممسخره ممیگیرن