بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای ماشینای سنگین تودوزی میکنن هر ماشین مثلا ۷ یا ۸ تومن میشه ماهی ۱۰ یا ۱۵ تا بدوزن اونقد میشه
بله کارگاه دارن
سرمایه نمیدونم والا
الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد....... ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد
نامزدت ماهی 10 ملیون بهت پول میده؟ خط بعدشم نفهمیدم
اره
چیو نفهمیدی گلم ؟؟ کارشو؟؟
الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد....... ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد
خب میدونستم میپرسن شغل همسرت چی هستش کلی گفتم گلم💋❤
برای ماشینای سنگین چرم اینا میزنن توشو صندلیشو اینارو
تو تاپیک «دیشب به نامزدم گفتم» گفتی معماره که. خواهر یادداشت کن یادت نره
عزیزم چون داییشم تو اون شغل بود و از بالا داربست افتاد مرد دیگ مادر شوهرم نزاش بره سر اون کار الان با برادرش تودوزی میکنن☺
زود قضاوت نکن بپرس میگم خب
وگرنه من دروغ ندارم برا شما
عزیزم چون داییشم تو اون شغل بود و از بالا داربست افتاد مرد دیگ مادر شوهرم نزاش بره سر اون کار الان ب ...
سه ماهه وارد این کار شده اونم تو این اقتصاد فلج کرونایی، پیش یکی دیگه کار میکنه ماهی ۱۲۰ از تودوزی خیالبافیه عزیزم. احتمالا دلتو خواسته خوش کنه. به هر حال موفق باشه🙏