2777
2789
اهان پس خیلی متفاوت نیست. ممنون من پارسال خاستم برم فرهنگیان نرفتم هنوز در حسرتم

امسال بخون و برو عزیزم. فرقش توی سابقه هست. شما زمانی که سال اول میری برای تدریس درواقع با سابقه ۴ ساله مشغول میشی😊

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسال بخون و برو عزیزم. فرقش توی سابقه هست. شما زمانی که سال اول میری برای تدریس درواقع با سابقه ۴ س ...

میخوام برم ترم سع مهر 

دیگه گذشت برا من 

کاش حداقل استاد بشم

گفته بودی درد دل کن گاه با هم صحبتی..‌. کو رفیق راز داری؟ کو دل پر طاقتی؟
میخوام برم ترم سع مهر  دیگه گذشت برا من  کاش حداقل استاد بشم

میشی ان شاءالله 

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
چطوريه كارش  سرمايه چقدر ميخاد؟ كارگاه دارن؟

برای ماشینای سنگین تودوزی میکنن هر ماشین مثلا ۷ یا ۸ تومن میشه ماهی ۱۰ یا ۱۵ تا بدوزن اونقد میشه

بله کارگاه دارن 

سرمایه نمیدونم والا

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد
نامزدت ماهی 10 ملیون بهت پول میده؟  خط بعدشم نفهمیدم

اره 

چیو نفهمیدی گلم ؟؟ کارشو؟؟

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد
خب الان ما پرسیدیم همسرت؟

خب میدونستم میپرسن شغل همسرت چی هستش کلی گفتم گلم💋❤

تو دوز کار چیه ؟

برای ماشینای سنگین چرم اینا میزنن توشو صندلیشو اینارو

تو تاپیک «دیشب به نامزدم گفتم» گفتی معماره که. خواهر یادداشت کن یادت نره 

عزیزم چون داییشم تو اون شغل بود و از بالا داربست افتاد مرد دیگ مادر شوهرم نزاش بره سر اون کار الان با برادرش تودوزی میکنن☺

زود قضاوت نکن بپرس میگم خب 

وگرنه من دروغ ندارم برا شما 

عزیزم چون داییشم تو اون شغل بود و از بالا داربست افتاد مرد دیگ مادر شوهرم نزاش بره سر اون کار الان ب ...

سه ماهه وارد این کار شده اونم تو این اقتصاد فلج کرونایی، پیش یکی دیگه کار میکنه ماهی ۱۲۰ از تودوزی خیالبافیه عزیزم. احتمالا دلتو خواسته خوش کنه. به هر حال موفق باشه🙏