2777
2789
چه عرض کنم جان😊قراره فوق العاده ویژه هم اضافه بشه. بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ تومن

انشالا با برکت باشه براتون 🌻

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی ، قصه این است چ اندازه کبوتر باشی...🤍🌿🕊️
چند وقته سر کارین ؟میشه منم کمک کنید درس عمومی چی خوندین؟؟

من از پارسال مشغول شدم عزیزم. درواقع ۱ سال سابقه کار دارم😊 بله حتما. شما اول تاپیک استخدامی که آخر اردیبهشت ۹۹ زدم بخون، اگر سوالی واسه ت باقی موند توی شخصی بپرس جواب میدم. منابعم اون جا نوشتم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه شوهرش ماهی ۱۲۰میلیون درمیاره..تو دوز کاره...برگرفته از کتاب الاغها پرواز میکنن😆😆

بعضی ها واقعا درامد بالایی دارن ولی ازی مدلا که خون مردم میکنن تو شیشه🤪 میکانیک و صافکار میشناسم روزی ۵ میلیون درامد داره 

شرایط خیلی سختی رو میگذرونم برام یه صلوات میفرستین ممنون 
انشالا با برکت باشه براتون 🌻

تشکر بانو🌹🌹🌹

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
بعضی ها واقعا درامد بالایی دارن ولی ازی مدلا که خون مردم میکنن تو شیشه🤪 میکانیک و صافکار میشناسم رو ...

والا خود رییس جمهورم اینقد درامدش نیس..فک کنم شوهر ایشون بابیل گیتس همکارن.😆

ببخشید عزیزم میشه در مورد ماده ۲۸ توضیح بدین نمیدونم چیه؟

بله عزیزم. ببین معلما و دبیرای آموزش و پرورش از دو طریق جذب میشن. یکی دانشگاه فرهنگیان که با کنکور میرن و یکی هم فارغ التحصیلای دانشگاه های دیگه(تو رشته های مختلف) که با آزمون استخدام میشن. ماده ۲۸ همین آزمون استخدامی هست 

بین حقوق کسی که از فرهنگیان وارد میشع با شما تفاوتی هست؟

راستش در این مورد اطلاع دقیقی ندارم. فقط این که چون سابقه خیلی توی شغل ما مهم هست و ۴ سالی که بچه های فرهنگیان توی دانشگاه تحصیل میکنن جزو سابقه شون حساب میشه، میشه نتیجه گرفت که کمی حقوقشون بیش تر از ما هست.

البته بچه های ماده ۲۸ خیلیا فوق لیسانس یا حتی دکتری دارن و بسته به مدرک تحصیلی، حقوقشون کمی بیش تر میشه

راستش در این مورد اطلاع دقیقی ندارم. فقط این که چون سابقه خیلی توی شغل ما مهم هست و ۴ سالی که بچه ها ...

اهان پس خیلی متفاوت نیست. ممنون

من پارسال خاستم برم فرهنگیان نرفتم هنوز در حسرتم

گفته بودی درد دل کن گاه با هم صحبتی..‌. کو رفیق راز داری؟ کو دل پر طاقتی؟