شااااااپسند مدیر استارتر عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 255 عنوان بچه هاامروز اخبار درمورد بندناف جنین در ناباروری چی گفته ؟ 59 بازدید | 5 پست کسی اگر میدونه ی توضیح بده لطفا 1400/05/29 | 01:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غنچه_۹۱ عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 4410 از متخصصان مرکز ابن سینا بودن...من کامل گوش نکردم....ولی دیدم واسه ابن سینا ست....برو اونجا اگر میتونی....مشکلی باشه خودشون حل میکنن
شااااااپسند مدیر استارتر عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 255 از متخصصان مرکز ابن سینا بودن... من کامل گوش نکردم.... ولی دیدم واسه ابن سینا ست.... برو اونجا اگ ... من دوبار ای وی اف منفی داشتم.میخوام ببینم چ طرح جدیدی دارن.
غنچه_۹۱ عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 4410 من دوبار ای وی اف منفی داشتم.میخوام ببینم چ طرح جدیدی دارن. درمورد مادرانی که ذخیره تخمک شوند کمه....کجا انجام دادی؟؟اگر تهرانی،برو ابن سینا...کارشون فوقالعاده ست،خیلی به روز هستن
شااااااپسند مدیر استارتر عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 255 درمورد مادرانی که ذخیره تخمک شوند کمه.... کجا انجام دادی؟؟ اگر تهرانی،برو ابن سینا... کارشون فوق ... اتفاقا تو پانکچر ۳۵تا تخمک داشتم تنها مشکل تحرک اسپرم بود جنینام عالی بود نمیدونم چرا نشد.بیمارستان مهدیه رفتم.هزینه ابن سینا بالاتره ب نظرم
غنچه_۹۱ عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 4410 اتفاقا تو پانکچر ۳۵تا تخمک داشتم تنها مشکل تحرک اسپرم بود جنینام عالی بود نمیدونم چرا نشد.بیمارستان ... ابن سینا دولتیه....ذخیره تخمک با تعداد تخمک فرق میکنه...مثلا یه کسی تا ۶سال تخمکگذاری میکنه،ولی یکی نه...اصلا تخمک ندارن...با آزمایش هورمونی معلوم میشه...ان شاءالله که خیر باشه