2777
2789
عنوان

اگر دوست داشتید جواب بدید

116 بازدید | 24 پست

سلام من داره بیست سالم میشه ولی یه مشکل خیلی بزرگ توی زندگیم دارم . تک فرزندم و با پدرومادرم زندگی میکنم ولی متاسفانه رابطم با پدرم خوب نیست خیلی بده . اینطوریه که پدرم از هیچ چیزی برای ضربه زدن بهم کم نزاشته همش تخریب شخصیت میکنه ( خودش هم کمبود داره از لحاظ احساسات ) همیشه منو جلوی مادرم و پدربزرگ و مادربزرگم خراب میکنه کارهای خاله زنکی انجام میده که بخدا بعیده از یه پدر :) بهم میگه اگر میتونستم مینداختمت بیرون بهم میگه آویزون اصلا نمیدونم چرا دارم این حرفا رو اینجا میزنم امسال پشت کنکور موندم . واقعیت به خودکشی فکر میکنم چند وقته . بهش گفتم بریم پیش روانشناس گفت تو روانی هستی من نیستم به مامانم میگه به من پول نده در حالیکه واقعا پول نیازه نمیزاره خودمم کار کنم ( و کلی کارای دیگه توی جوونی پیرم کرده ) مامانمم نه میتونه طرفداری منو بکنه نه اونو . میخوام برم بهزیستی جایی خودمو معرفی کنم یا شکایت کنم واس شکایت هم هیچ پشتوانه ای ندارم دلمم نمیخواد ازدواج کنم و یکی دیگه رو هم بدبخت کنم واقعا نمیدونم چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها راه چاره مامانتم من بابام اینطوریه اما با دوز کم. مامانم فقط از پسش برمیاد . خودکشی  و بهزیستی و... فایده ندارد و بدتر خودتو داخل چاه میندازی با مامانت صحبت کن 

عزییزم♥️بعضی باباها اینطورین،ادمو دیوانه میکنن درستو بخون و با بابات بحث نکن،دلشو به دست بیار ،حساب ...

مرسی بابت هم دردیت ❤ دلش به دست نمیاد من امسال هم کنکورمو بخاطر بابام خراب کردم 

تنها راه چاره مامانتم من بابام اینطوریه اما با دوز کم. مامانم فقط از پسش برمیاد . خودکشی  و بهز ...

مامانم معمولا سرکاره و بابام بازنشسته شده و تو خونس اگر اتفاقی بیفته چون مامانم میره سرکار نیمتونه کاری بکنه 

از شکایت کردن ک میتونی شکایت کنی

ولی اخر برمیگردوننت تو همین خونه

مگر فرار کنی و بعنوان بد سرپرست خودتو معرفی کنی

بهترین کارو میکنی ک فکر ازدواج نیسی

خودکشی هم چاره کارت نیست.جوونی .راضیش کن بری سرکار

از شکایت کردن ک میتونی شکایت کنی ولی اخر برمیگردوننت تو همین خونه مگر فرار کنی و بعنوان بد سرپرست ...

نمیدونم میتونم یه سال دیگه تحمل کنم یا نه ولی میخوام دانشگاهمو بیرون از شهر برم فقط خدا کمکم کنه بخدا حاضرم صبح تا شب کار کنم ولی اینجا نباشم