2777
2789
عنوان

تلگرام

123 بازدید | 20 پست

سلام کسی میدونه چجوری میشه نصبش کرد برام ضروری هست که نصبش کنم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

اپشو از گوگل پلی دان کن بعد نصب کن ب همین راحتی

زیاد عادت ندارم کسیو لایک کنم اگه دیدی لایکت کردم بدون دیدگاهت خیلی ب دلم نشسته که لایک کردم .خاهشا شما هم‌بی دلیل لایکم‌نکن دوست عزیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از گوگل

روزای روشن خداحافظ/ همه عزادار سر به گریبون/مردا سر دار زنا تو زندون/ نه تو آسمون نه رو زمینیم/ انگار که خوابیم کابوس می بینیم/ نوبت میگیریم گیج و بی هدف/واسه مردن هم باید رفت تو صف                                                               https://harfeto.timefriend.net/16374966084948💫

اول برنامه ی تلگرام رو دانلود کن بعد که بازش کردی گزینه ی فارسی رو انتخاب کن دیگه بقیشو میگه بهت چکار کنی ، شماره وارد میکنی یه کد برات میفرسته اونم وارد میکنی و بعد اسمتو مینویسی و تمام

چه مشکلی واسه نصبش داری....نثب کردن تلگرام ک کاری نداده

میگه نصب نمیشه از بازار میخام بگیرم نمیاد

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

اول برنامه ی تلگرام رو دانلود کن بعد که بازش کردی گزینه ی فارسی رو انتخاب کن دیگه بقیشو میگه بهت چکا ...

اصل کار اینه اصلا برنامه ش نیست تو بازار نمیاد میکه محتواش قانونی نیست 

اپشو از گوگل پلی دان کن بعد نصب کن ب همین راحتی

میشه واضحتر توضیح بدی یعنی برم گوگل سرچ کنم دانلود برنامه تلگرام؟

چه مشکلی واسه نصبش داری....نثب کردن تلگرام ک کاری نداده

میگه محتواش قانونی نیست از بازار میخاستم بگیرم نمیشه 

از فروشگاه پلی اسمشو سرچ کن اگه اصلیو بخوای فیلرشکنم باید نصب نی ولی اگه بدون دردسرمی خوای تل اسپید یا الگرامی خوبه ،بعد شمارتو میزنی برات کد میاد و اسمتو میزنی و تمام

وا مگه میشه؟؟ از گوگل پلی دانلود کن  تلگرام ک پره همه جا کلی فرعی هم هست

والا از بازار میخام بگیرم نمیشه

میشه واضحتر توضیح بدی یعنی برم گوگل سرچ کنم دانلود برنامه تلگرام؟

بله عزیزم اگه تو گوشیت گوگل پلی یا همون فروشگاه پلی داری ازاونجا دانلود کن معمولا تمام گوشیا دارن تو برنامه هاشون 

اگر هم نداره که برو گوگل بزن دانلود تلگرام اصلی ،که البته فیلترشکنم میخواد

از فروشگاه پلی اسمشو سرچ کن اگه اصلیو بخوای فیلرشکنم باید نصب نی ولی اگه بدون دردسرمی خوای تل اسپید ...

خیلی ممنون من از بازار رفتم نشد