2777
2789
عنوان

پوستم آکنه و جوش داره چیکار کنم

289 بازدید | 6 پست

۴ سالی هست اینطوریه هیچ مشکل هورمونی و غددی اینا ندارم پیشع کلی دکتر رفتم هم داروهای شیمیایی استفاده کردم هم گیاهی ولی هیچ فایده ای نداشته خواهشا اگه کسی کرمی یا چیزی استفاده کرده که نتیجه دیده بگه . جوش زیر پوستی هم دارم یه راه حل داعمی میخوام   

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

کبدت سالمه؟محصولاتی ک پوستت میزنی تاریخ دارن سازگار با پوستت هستن؟قبل خواب صورتتو با شوینده مناسب میشوری؟

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کبدت سالمه؟محصولاتی ک پوستت میزنی تاریخ دارن سازگار با پوستت هستن؟قبل خواب صورتتو با شوینده مناسب می ...

اره کبدم سالمه من از پک های گیاهی برای شرکت های مشهور حتا استفاده میکردم که ۷ تا کرم توش بود حتا ژل و کرم زد آفتابو همه چی ولی هیچ فایده ای نداشت

روتین پوستی کامل با ی کرم درمان حاصل نمیشه

روتین پدستی داشتم با مشاور ها و دکتر ها مدام در تماس بودم و طبق سه تیپ ساده متوسط و سخت کرم هارو میزدم لایه بردار ماسک ژل زد جوش مرطوب کننده کرم سوپر استار که آبرسان هست و یه کرم که برای لکه های جوش هست همه اینهارو زدم

روتین پدستی داشتم با مشاور ها و دکتر ها مدام در تماس بودم و طبق سه تیپ ساده متوسط و سخت کرم هارو میز ...

محصولات نفیس؟ اصن خوب نیستن برا همینه جواب نگرفتی امکان نداره یا محصولات اشتباهی استفاده کردی یا منظم استفاده نکردی مناسب جنس پوستت ژل شستشو تونر ابرسان مرطوب کننده ضد آفتاب لایه بردار ماسک اسکراب داشته باشی مرتب استفاده کنی بعد ۲.۳ ماه حتما نتیجه میگیری