2777
2789
عنوان

بیماری زمینه ای و کرونا

162 بازدید | 8 پست

سلام دخترا، کسی را میشناسین که بیماری زمینه ای مثل دیابت یا فشار خون داشته و به کرونا مبتلا شده و بهبود یافته باشه؟ 

واسه سلامتیمون میشه دعا کنین لطفا😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم فشار خون داشت ۵۰ درصد ریش درگیر شد داغون بود ولی خدا رو شکر خوب شد 

خداراشکر عزیزم سلامت باشه همیشه 

شوهر منم فشارخونیه خودمم پیش دیابت 

متاسفانه دو نفر از نزدیکامون مبتلا شدن و احتمال ابتلای ما هم هست 

آره عزیزم خیلی ها رو سراغ دارم خوب شدن استرس نداشته باشین توکل به خدا خودتون خدای نکرده مبتلا شدین؟

عزیز دلم امکان ابتلامون هست ولی همه نگرانیم همسرمه که فشار خونیه ، خیلییی نگرانشم 

خداراشکر عزیزم سلامت باشه همیشه  شوهر منم فشارخونیه خودمم پیش دیابت  متاسفانه دو نفر از ...

استرس سمه برای این بیماری اینطور نیست ک اگه مشکل زمینه ای دارید شدید میگیرید نه یکی از فامیلامون دیابت شدید داره سن بالا هم هست همه میگفتن بگیره میمیره دور از جون برعکس سبک گرفت و رد کرد اگه خدایی نکرده گرفتید زود برای درمان اقدام کنید داداش من یکم دیر رفت در عرض ۲.۳ روز نصف ریش درگیر شد 

استرس سمه برای این بیماری اینطور نیست ک اگه مشکل زمینه ای دارید شدید میگیرید نه یکی از فامیلامون دیا ...

چه جالب عزیزم نمیدونستم ، ما فکر میکنیم چون بیماری زمینه ای داریم بدترین نوعشو میگیریم .... خدا رحم کنه به همه