2777
2789

مذهبی میخواین بذارین هم فاطمه و زهرا چشه که اسرا و سما و اسمای مسخره دیگه مثل تکتم و کلثم و صلصائیل و دردائیل و  هدی و بشری و.... بذاری فاطمه و زهرا 1400 سال گذشته 1400 سال دیگه هم گذره هیچکس هیچی نمیتونه بگه قشنگترین ااسم دختر مذهبی هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مذهبی میخواین بذارین هم فاطمه و زهرا چشه که اسرا و سما و اسمای مسخره دیگه مثل تکتم و کلثم و صلصائیل ...

داریم اونارو خواهرم مامانم خواهرشوهرم

عزیزم سلیقه ها متفاوته خودتو ناراحت نکن😑

هیچ کدوم خوب نیس بچه برا این دهه هست بنظرم خوب نیس من دخترام ۹۸ ۹۹ هستن نفس دلوین  نیلا نیل ای ...

اسم جدید قصد ندارم بذارم چون اونجور اسما دوره دارن یه مدت همه هجوم می‌برن سمت‌شون بعد دیگه از چشم میفتن

بیشتر برام خوش صدا بودن اسم مهمه نه جدید و قدیم بودن

بازم ممنون از نظرت🥰

اسم جدید قصد ندارم بذارم چون اونجور اسما دوره دارن یه مدت همه هجوم می‌برن سمت‌شون بعد دیگه از چشم می ...

• الیسا- الینا- دلسا- سوزان-
•  آنیسا- آیسو- آیسان- رومینا-
• 
• آیلین- آندیا- اِرنیکا، اِرمیا
•  آرشیدا و آرینا: یعنی خورشید.
• 
• آنیل: تک ستاره خوشبختی.

نیروانا- آرتمیس-
 آرمیتا- مهرسانا- يسنا- بنیتا

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
ممنونم عزیزم😘⚘

🥰😍

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
داریم اونارو خواهرم مامانم خواهرشوهرم عزیزم سلیقه ها متفاوته خودتو ناراحت نکن😑

ستیا هم مذهبی هست لقب حضرت معصومه هم هست معنی همون فاطمه رو هم. میده یه کم امروزی تر هست ستیا نورا محیا تالیا مرسانا نادیا نیروانا ثنا حسنا لیزا لئا ستیلا مبینا سدنا ثنا البته شاید ستیا و ستیلا رو با هم اشتباه گرفته باشم اینا همشون معنی مذهبی داره و امروزی و مورد پسند هست از حقوق فرزند. بر والذین انتخاب نام نیکو هست نام نیکو یعنی هم قشنگ باشه هم با معنی باشه هم اینکه پس فردا خدایی نکرده روی اعتماد به نفس بچه تاثیر نذاره و اسم قدیمی باشه خجالت بکشه یا مسخره اش کنن با توجه به‌ قوانین ایران هم اسم عوض کردن سخته من خودم یه عمره با اسمم درگیرم همین الان یه اسمی بذارین که از نظر نسل جدید پذیرفته باشه با کمال احترام  قدم نی نی هم مبارک باشه