مذهبی میخواین بذارین هم فاطمه و زهرا چشه که اسرا و سما و اسمای مسخره دیگه مثل تکتم و کلثم و صلصائیل و دردائیل و هدی و بشری و.... بذاری فاطمه و زهرا 1400 سال گذشته 1400 سال دیگه هم گذره هیچکس هیچی نمیتونه بگه قشنگترین ااسم دختر مذهبی هست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ستیا هم مذهبی هست لقب حضرت معصومه هم هست معنی همون فاطمه رو هم. میده یه کم امروزی تر هست ستیا نورا محیا تالیا مرسانا نادیا نیروانا ثنا حسنا لیزا لئا ستیلا مبینا سدنا ثنا البته شاید ستیا و ستیلا رو با هم اشتباه گرفته باشم اینا همشون معنی مذهبی داره و امروزی و مورد پسند هست از حقوق فرزند. بر والذین انتخاب نام نیکو هست نام نیکو یعنی هم قشنگ باشه هم با معنی باشه هم اینکه پس فردا خدایی نکرده روی اعتماد به نفس بچه تاثیر نذاره و اسم قدیمی باشه خجالت بکشه یا مسخره اش کنن با توجه به قوانین ایران هم اسم عوض کردن سخته من خودم یه عمره با اسمم درگیرم همین الان یه اسمی بذارین که از نظر نسل جدید پذیرفته باشه با کمال احترام قدم نی نی هم مبارک باشه