2777
2789
عنوان

می خوام عروس هلندی بخرم بیاین راهنمایی کنین😁

| مشاهده متن کامل بحث + 3737 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این عشق منه نباتم، دوماه است اینقدر عزیز و بلمحبت اینقدر عادت کرده بهمون اصلا سر و صدا نداره همش میخاد بیرون باشه و بازی کنه هیچ اذیتی هم نداره، من که عاشقشم وقتی میره رو کمد اینا یادش دادم میگم بدو بیاد میاد رو سرم میشینه، شبها موقع خواب فقط میزاریمش قفس اول هعی میخاد بیاد بیرون از قفس و هعی صدا میزنه اما میزاریمش تو اشپزخونه و چراغها رم خاموش میکنیم دیگه حیکشم در نمیاد تا ما بیدار بشیم 

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
عزیزم یدونه فقط ۸ ماهه هست،راستش نر و ماده بودنشونو نمیتونم تسخیص بدم فقط دوتاشو میدونم

باشه من یه ماده 8 ماهه و نر 6 ماهه رو میخوام قیمت بده و اینکه من نصف راه هست شما میاری به آدرسم یا من بیام ببرم؟ 

مریضی و اینا ندارن که؟ یه موقع بخرم چیزشون بشه خدایی نکرده

به به چه زیبا😁 نره؟ چند سالشه؟ 

نه ماده تقریبا یه دوماه شوهرم یه مدت میگفت میخرم میگفتم نه نخر، بعدش دیدم شب عید غدیر با این نفس امد اینقدر میخامش که نمیدونی، یه عروسک هم داشتم هم رنگ خودش عاشق اونه ساعتها باهاش بازی میکنه

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
ای خدا چقدر خوبه😍😍 مبارکتون باشه ایشالله به سلامتی

ممنون گلم لطف داری، خیلی خوبه من همش باهاش سرگرمم، چون سره کارم میرم شوهرم صبحها میبره مغازه شبها میارتش، روزا تعطیل هم خونه است

یه جفتم براش بخرین جوجه بدن خیلی ناز میشن😍🥺

خیلی اره قراره چند وقت دیگه یکی جفت بخریم

ممنون گلم لطف داری، خیلی خوبه من همش باهاش سرگرمم، چون سره کارم میرم شوهرم صبحها میبره مغازه شبها می ...

خیلی نازه میشه بازم ازش عکس بدی؟ 

و من دختر شدم که تورا آرزو کنم...😌🌸
باشه من یه ماده 8 ماهه و نر 6 ماهه رو میخوام قیمت بده و اینکه من نصف راه هست شما میاری به آدرسم یا م ...

کاملا سالمن عزیزم،اینهمه مدت دارمشون.دون خورن،هیچ اذیتی ندارن،دونه ای یه تومن میدم،پایین میدم که بفروشمشون

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!