2777
2789

بازم  خدارو شکر که شوهرم تا حد زیادی دیگه طرف منه

بچه ها دوتا تاپیک دارم یکی با عنوان پدرشوهرم عید رو زهرمون کرد

یکی با عنوان برم خونه خواهر شوهر یا نه اگه دوست داشتید از ریز جزئیات با خبر بشید بعدا بخونید نظرتونو بگید

راستش قضیه از این قراره دیشب رفته بودیم بیرون دیدیم دسته در اومده ماهم از ماشین پیاده شدیم با ماسک و اینا پشت دسته شروع به حرکت کردیم ،یه گوشه ایستاده بودیم دیدم دوتا خواهر شوهرام با بچه هاشون اومدن طرفمون اینم بگم از عید کلا باهاشون قهرم و فقط با یکیشون نهایت تو خیابون ببینم یه سلام بدم رد شم و اینا(اینی که بهش سلام میدم چند وقت پیش خونه  خرید رفتیم دیدن خونش دیدم میگن میخندن منم مثل خودشون رو نگرفتم خلاصه از اونجا  بود که سلام دادم)

اومدن جفتشون با شوهرم سلام علیک و هر کر کردن اونی که سلام میداد به منم یه سلام کوتاه داد منم جوابش رو دادم به اون یکی هم تو دلم گفتم شب عاشوراست بذار یه سلام بدم شاید کینه تموم شد ولی اصلا نگاهم نکرد از جلوم رد شد رفت همونجا شوهرم خودش گرفت چی به چی شد گفت ولش فلانی انگار حالش خوش نیس

دعوام با خواهر سوهرم هم سر این بود عید که من با پدرشوهرم دعوام شد اینا زدن تو کار 

خلاصه اومدیم خونه دیشب(بخدا خود دیشب این روایت یا حدیث و فلان رو تو نت فامیلمون فرستاد برام منم خوشم اومد)

بدون هیچ منظوری استوری کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه سلام دادی شعورتو نشون میده ، من بودم همون جا بلند جوری که بشنوه میگفتم خوب حیوونا نمیتونن جواب سلام بدن

خودم بد توام بد خوب نامرد ، بگو من دیگه چی دارم؟؟؟                                                     سوالات ذهن من : مادر شوهرا خواهر شوهرا مگه خوشبختی بچه و برادرتونو نمیخواید ؟ برای چی کرم میریزید تو زندگیشون ، مثلا جدا شن طلاق بگیرن بچه اتون افسرده شه خوشحال میشید ؟ خانومایی که با مردهای زن دار دوست میشید ، فازتون چیه؟دوست دارید اسمتون هرزه باشه؟ یا فکر میکنید زندگی ای که روی خرابه های زندگی یه نفر دیگه ساختید خوشبختی داره؟ نامادری هایی که بچه شوهرتونو اذیت میکنین یه کاری میکنین پاش از خونه ی پدرش قطع بشه ، نگران اون آهی که دنبال زندگیتونه نیستید؟ حتی اگر به خدا اعتقاد ندارید از کارماش نمیترسید؟ دنیا انقدررر بزرگ هست که جا واسه خوشبختی هممون داشته باشه
دعوام با خواهر سوهرم هم سر این بود عید که من با پدرشوهرم دعوام شد اینا زدن تو کار  خلاصه او ...

🏴یکی از مهم‌ترین پیامهای فراموش شده عاشورا

شب عاشورا امام حسین به یارانش فرمود:
هر کس از شما حق الناسی به گردن دارد برود و آن حق را ادا کند که خداوند شهادتش را نمی پذیرد.

او به جهانیان فهماند که حتی شهید شدن درراه خدا در کربلا بالاتر از رعایت حق الناس نیست.
در عجبم از کسانی که هزاران گناه میکنند و معتقدند یک قطره اشک بر حسین ضامن بهشت آنهاست.

تصور مردم از حق الناس همان مال مردم خوردن است که تصور صحیحی است ولی رعایت اصول و قواعد عرفی و قانونی و عواطفی دیگران هم حق الناس است.

دل شکستن پدر مادر و خواهر و برادر به طرق مختلف کم محلی بی محلی و ...
همسایه آزاری مردم آزاری به هر طریق ...
گران فروشی و کم فروشی و کم کاری، همه ی اینها حق الناس است و با یک گریه ی شما پاک نمیشود.

#شهاب_مرادی

📚

🏴یکی از مهم‌ترین پیامهای فراموش شده عاشورا شب عاشورا امام حسین به یارانش فرمود: هر کس از شما حق ال ...

اقا من اینو استوری کردم تو واتساپ

حالا اون خواهرشوهرم که سلام میدادیم بهم تا ته اینو خونده بعد زده بلاکم کرده 

من واقعا بی منظور استوری کردم  حالا اگه قرار بر خود گرفتن هم باشه اونی باید بلاک میکرد که جواب سلامم رو نداد 

الان چکار کنم واقعا

چه رفتاری کنم