2777
2789
من همیشه احساس سرماخوردگی هم دارم ، ولی ممکنه با شرایط الان اگه نازه برات اتفاق افتاده کرونا باشه

دقیقا همیشه این حالتارو دارم.مخصوصا وقتی زیاد ماسک میزنم.

الان یهو اینطوری شدم ترس برم داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همیشه این حالتارو دارم.مخصوصا وقتی زیاد ماسک میزنم. الان یهو اینطوری شدم ترس برم داشت.

اگه قبلاً هم اینطوری بودی دیگه نترس 

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی در واقع اخلاقی و رفتاری مستر دارسی م😌😂💙
میشه درخواستمو قبول کنید

عزیزم هر سوالی باشه همینجا در خدمتم.

به نظرم قبلا کرونای خفیف گرفتی. خانم ها شنیدین نسبت به اقایون بیشتر کرونای خفیف میگیرن؟ عوضش امکان اینکه علایمشون طولانی مدت بشه بیشتره. شما سعی کن همون مراقبتهای کرونا رو از لحاظ تغذیه و استراحت و بخور و ... داشته باشی. یکم که بار بیمارستان‌ها و مطبها سبک شد، یه دکتر برو. فکر نکنم الان ناقل باشی. 

البته تمام صحبتهای من به این شرطه که یه موقع تازه کرونا نگرفته باشی، چون تو اون حالت هم باز نزدیک قاعدگی علایم تشدید میشه. اگه اینطوریه، زودتر برو دکتر. ظاهرا الان همشون وارد شدن.  

لطفا با دلای پاکتون برای آرامش و سلامتی خانوادم دعا کنید. 

عزیزم هر سوالی باشه همینجا در خدمتم. به نظرم قبلا کرونای خفیف گرفتی. خانم ها شنیدین نسبت به اق ...

ممنونم.راستش ماه پیش دقیقا روز عید قربان بدن درد گرفتم چند روزم تبم ۳۷.۳ بود.چند روزم گلودرد داشتم .با یک شب لرز.دوباره هفته پیش معده درد یک روزه.دو سه روزه باز علایم ماه پیش برگشته برام کمتره.ولی سوزش ریه گرفتم یهو

ممنونم.راستش ماه پیش دقیقا روز عید قربان بدن درد گرفتم چند روزم تبم ۳۷.۳ بود.چند روزم گلودرد داشتم . ...

تقریبا صد درصد کرونا بوده!

ممکنه حتی تا یک سال یا بیشتر باز تو دوره قاعدگی یا بعد از فعالیت خیلی شدید بدنی سر و کله علائمش پیدا بشه. پس هم از نظر ویتامین، تغذیه، و مایعات مراعات کن. توصیه من اینه که تو یه موقعیت مناسب، و اگه شد زودتر، حتما بری پیش یه دکتر خوب. شاید داروی خاصی داشته باشه که زودتر خوب بشی. فعلا فعالیت ناگهانی بیش از حد هم نداشته باش.

اگه سیر عادیش طی بشه هر ماه ممکنه شدت علایم کمتر از قبل بشن. جالبه که خفیف بودن کرونای خانم ها رو به هورمون ها ربط میدادن. ولی ظاهرا همین هورمون ها باعث میشن اینقدر علائمش طولانی مدت بشه. 

تقریبا صد درصد کرونا بوده! ممکنه حتی تا یک سال یا بیشتر باز تو دوره قاعدگی یا بعد از فعالیت خیلی شد ...

چه اطلاعات مفید و جامعی که اصلا ازش خبر نداشتم.الهی ک خیر ببینید.دقیقا برام عجیب بود ک چرا عینا مثل ماه پیش شدم.درصورتی که سه هفته هم هست حدودا ریزش موی وحشتناک ک ظاهرا میگن از علایم بعد کروناس پیدا کردم.واقعا ممنونم.

شما پزشک یا پرستار هستید؟

چه اطلاعات مفید و جامعی که اصلا ازش خبر نداشتم.الهی ک خیر ببینید.دقیقا برام عجیب بود ک چرا عینا مثل ...

خواهش میکنم.

نه، یه آدم کنجکاو که تجربه داشته.

اگه دکتر کار خاصی نکنه، هر بار ممکنه به یه شکلی خودش رو نشون بده؛ کمر درد، معده درد، سر درد، چشم درد، عصبی شدن، خونریزی بیش از حد معمول در دوره و یا تغییر علائم قاعدگی، ... کلا میگرده توی بدن تا نقطه ضعف پیدا کنه!

ولی اگه مراعات کنید حتی دارو هم نگیرید، رفته رفته بهتر میشه. توصیه من اینه که پیش یه دکتر خوب برید، شاید راهی باشه که لازم نباشه اذیت بشید. الان هم چند مرتبه جلوی بخور گرم تنفس کنید. هر بار یکی دو دقیقه. از کولر هم فاصله بگیرید.

خواهش میکنم. نه، یه آدم کنجکاو که تجربه داشته. اگه دکتر کار خاصی نکنه، هر بار ممکنه به یه شکل ...

عالی بود.ممنون ک اطلاعاتتون رو در اختیارم گذاشتیم.واقعا تو این ی هفته کابوس داشتم .ماه پیش خانوادم نبودن‌ خیالم راحت بود.

دقیقا یک هفتس هرروز ی شکله برام.

عالی بود.ممنون ک اطلاعاتتون رو در اختیارم گذاشتیم.واقعا تو این ی هفته کابوس داشتم .ماه پیش خانوادم ن ...

خواهش میکنم.

امیدوارم زودتر سالم و سلامت بشید.