2777
2789

سلام عزیزان من 16 ساله ام پدرم به تازگی فوت کرده و از اون موقع خیلی کمرو شدم 😪 دلیلش اینه که وقتی میرم جایی (مثلا هیئت و مهمونی و ...) اشناها، و دوستا پدرم تو گوش هم میگن اینو ببین پسر فلانی که فوت شد 😮خلاصه خیلی ناراحت میشم وقتی این چیزارو میبینم به چشم  یه بیچاره، بد بخت منو میبینن کلافه شدم بنظرتون چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون

اینم بدون ک کلا خجالتی بودن یه ویژگی شخصیتی نیست یه اختلال شخصیته

چون بعضیا میگن ذاتت خجالتیه پس بپذیرش و دنبال درمانش نباش و ازین چرت و پرتا ولی در ااصل خجالتی بودن تو ذات انسان نیست یه ویژگی منفیه  

بیشتر برمیگزده به اینکه تو اعتماد ب نفس نداری یعنی خودت رو خوب و دوست داشتنی و خواستنی نمیدونی 

از همین الان که نوجوونی، رو شخصیتت کار کن اعتماد ب نفست رو ببر بالا با کسب مهارت و یادگیری و کتاب خوندن و ابراز وجود و ... اعتماد به نفست رو تقویت کن تا تو وجودت نهادینه بشه مثلا روزی به سنی نرسی که یه چهل ساله ی خجالتی باشی!!!! 

بدون تو خواستنی هستی و در هر حالتی کافی هستی اگه کسی نپذیرفتت یا دوستت نداشت یا درموردت حرف زد یا ازت انتقاد کرد مشکل از تو نیست نباید غرورت بشکنه یا اعتماد ب نفست له شه چون مشکل از سلیقه ی اونه ک تو رو دوست نداره 

حتی اگه یه میلیون ادمم درموردمون بد گفتن یه نفر پیدا میشه ک دوستمون داشته باشه به اون یه میلیونه نچسب به اون یه نفر بچسب 

درکل میخوام بهت بگم همه چیز برمیگرده ب خودت خودت رو دوست داشته باش از خودت ایراد نگیر خودتو سرزنش نکن ورزش کن برای سلامتی و غذات وقت بذار برو کلاسای مختلف چیزمیز یاد بگیر تا قوی بشی و حس خواستنی بودن خودت رو تقویت کنی