2777
2789

کلا نظرتون چیه که دیوارای سالن هم قشنگ بشه و هم بزرگتر خونه جلوه کنه ؟ رنگ کاغذ مد نظرمونم سفید و طوسیه ولی نمیدونم کدومو انجام بدیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاغذ دیواری طرح دار نباشه خوبه 

اینه هم خوبه چون خطای بصری ایجاد میکنه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بنظر من رنگ روشن یا سفید بهتره

کاغذدیواری اگه خواستی بزنی طرح دار نزن فضارو کوچیکترنشون میده

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

عزیزم سالن خونه ی ما هم کوچیکه و اتفاقا کاغذ دیواری سفید با طرح طوسی کم رنگ زدم که اولش همه مخالف بودن که چرا رنگ جون دار برنمیداری ولی الان همه میگن چقدر خوب شد که اینطوری زدی چون هم قدیمی نمیشه و دل رو نمی زنه و هم خیلی شیک شده و خونه رو کوچیک تر هم نشون نمیده 

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر!