2777
2789
عنوان

درد دارم اما نمیتونم بگم

169 بازدید | 22 پست

روز ۶ ۷ ام کروناست 

درد دارم 

ولی نمیتونم بگم ب مامان بابام 

ھر موقع میگن کجات احساس درد میکنی میگم ھیچ جا 

فک نکنید میخوام جان فشانی و فداکاری کنم 

واقعا شرایطشو ندارن ک بھشون بگم از طرفی میدونم دکتر قرار نیست کار خاصی انجام بدہ جز ویتامین c و کوفت و زھرمار 

تو رو امام زمان مراقب خودتون باشید

رعایت کنید 

خیلی بدہ 

خیلی 

واس منم دعا کنید 

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشالله خوب میشی عزیزم⁦♥️⁩ بهتر شدی؟

ن بدتر شدم ک بھتر نشدم 

تورو خدا واس ھممون دعا کنید 😘

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

کجات درد میکنه عزیزم اگر قفسه سینه س یا تنگی نفس داری الان وقتشه سی تی اسکن ریه بدی روز 7 پشت گوش ننداز

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
کجات درد میکنه؟  اگر تو قفسه سینه آن احساس درد می‌کنی باید بری دکتر شاید ریه آن درگیره  ...

ن سینم نیست 

گلو و سر 

مخصوصا سر 

وا خوب بگو برو دکتر بیشتر نزنه به ریه ت شوخی بردار نیست

اگر شرایطشو داشتم ب خدا میرفتم 

تورو خدا رعایت کنید 

ب حق ھمین روزا ان شاء اللہ کسی مبتلا نشہ

کجات درد میکنه عزیزم اگر قفسه سینه س یا تنگی نفس داری الان وقتشه سی تی اسکن ریه بدی روز 7 پشت گوش نن ...

سینم درد نمیکنہ 

اما وقتی سرفہ میزنم صدای بدی تولید میکنہ

واسم دعا کن❤

سینم درد نمیکنہ  اما وقتی سرفہ میزنم صدای بدی تولید میکنہ واسم دعا کن❤

باشه عزیزم دعا میکنم برات مایعات گرم زیاد مصرف کن

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
ن سینم نیست  گلو و سر  مخصوصا سر

سر عیب نداره 

گلو هم اگر سرفه نداری باز بخاطر التهابه 

آب زیاد بخور 

احتمالا آب بدنت کمه که هنوز التهابات بالاست 

اگر می خوای پدر و مادرت اذیت نشن 

یه فلاکس آب جوش بذار کنارت و مدام بخور 

چون کرونا باعث میشه بدن آب زیادی رو از دست بده برای همین عوارض التهابی زیادی هم داره که با نوشیدن آب گرم زیاد برطرف میشه به همین سادگی 

سر عیب نداره  گلو هم اگر سرفه نداری باز بخاطر التهابه  آب زیاد بخور  احتمالا آب بد ...

اتفاقا سرفہ دارم 

دیگہ نمیدونم چیکار 

انقدر گریہ کردم چشام درد میکنہ 

۲ سال از خونہ نرفتم بیرون آخرشم شد این