2777
2789
من حس میکنم شیرم خیلی کمه یا اصلا ندارم
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
اصصصصصصلا دیگه سینه ام پرنمیشه سنگین نمیشه.نگرانم نکنه تاثیر بد رو بچم بذاره
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
طبیعیه شماهام اینطورین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم دخترم 10 ماهشه و شیر خشک میدم بهش چون شیرم احساس می کنم خیلی کم و بی جوون شده طفلی وزن هم کم کرد چون غذا هم خوب نمی خورد واسه همین الان چند نوبت بهش شیر خشک می دم خداروشکر بهتر شده
من قصد دارم هرجا هر اتفاقی که در جهان هستی می افتد فقط به سالم شدن، ثروتمند شدن و مقتدر شدن ما منجرب شود.
من بیشتر باغذا سیرش میکنم خیلی به غذاش میرسم اما شیرم . .
من سرکار می رم صبح که بیدار میشه عمه اش بهش صبحانه می ده بعد شیرخشک ظهر هم بهش ناهار میده و بعدش دوباره شیر خشک وقتی من میرسم بهش شیر خودمو می دم تا شب موقع خواب که بهش شیر خشک میدم تا کامل سیر بشه ولی خیلی میل به خوردن غذا نداره واسه همین سعی می کنیم بیشتر بهش شیر بدیم حالا یا شیر خودمو یا شیر خشک
من قصد دارم هرجا هر اتفاقی که در جهان هستی می افتد فقط به سالم شدن، ثروتمند شدن و مقتدر شدن ما منجرب شود.
کسی دیگه بچه 10ماهه نداره