2777
2789

دوستان من مامانم ریه اش دو هفته پیش درگیر کرونا شد زیاد نبود 

رمدسیوراشو گرفته این دوهفته ضعف و بی حالی شدید داشته بهتر نمیشه خیلی روحیشو از دست داده امروز اکسیژنش ۹۰ بود رفت سی تی گفتن ریه اش نسبت به سی تی قبل که فهمید کرونا داره تغییر نکرده خدا را شکر بدتر نشده اما مصرف دارو باعث بهبودشم نشده تجربه دارید بگید چکار کنیم بهتر شه 

خدا خیرتون بده به حق این روز

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی گفت پیاز بجوه و بزاره پیاز تو دهانش باشه و نفس عمیق بکشه تابو.. پیاز بره تو ریه هاش

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

فقط ابمیوه،اب هویج ،اب سیب،بخصوص اب انبه

هرموقه اشتهاش روبراه شد اب سیراب خیلی حالشو بهتر میکنه

مراقب قند خونش باشید بخصوص اگه خدای نکرده دیابت دارن،اگرم تنگی نفس دارن و صداشون خش گرفته دستگاه اکسیژن

تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛

من مادرشوهرم همینطور بود شوهرم روزی ۲ شیشه مایعات طبیعی ب خوردش میداد مث اب هویچ واب پرتقال واب سیب 

داروهای خودشم باداروگیاهی بهش میدادهمزمان

دستگاه اکسیژنم اجاره کردن ازبیمارستان اوردن خونه واسش

خلاصه خیلی رسیدگی شدید کرد بهش تاخوب شد

تیـکرتولـدیڪسالگـی قنـدمـامـان🧿💙
عزیزم یه اکسیمتر بخرید گرون نیست زیاد.تو خونه مدام اکسیژن خونشونو چک کنید به محض افت برید بیمارستان& ...

همین کارو کردیم ۹۳ بود دیروز امروز شده ۹۰ نمی دونیم چکار کنیم دیگه دیه اش خوب بشه

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه

چند درصد درگیری داشته؟

با دکترش مشورت کنید، پدربزرگ من بعد ترخیص پرفنیدون مصرف کرد یه ماهی که خیلی کمکش کرد، البته خیلی بد گیر میاد

پیج دکتر سخر دفاعی رو هم ببین، یه سری تمرین هست برای بازتوانی ریه، اونا هم میتونه کمک کنه

داروی فاویپراویر فقط برای کرونا جوابه

چی هست شربته یا امپول 

ازادم میدن ایا

منم درگیر بود ولی درصد کم نمیتونم راه حل بدم چون تخصصشو ندارم 

ولی مایعات زیاد بخوره اویشن اب میوه اب هویچ و اب سیب و سوپ   تووی اتاق اصلاا ماسک نزنه 

سعی کنین تند تند بهش اب میوه طبیعی بدین ماست نخوره اصلاا

سیررر  بخوره خوبه

اینا تغذیه اشه ولی حتما دکتر بره ک دارو بگیره

خدا بهش سلامتی بده💚

ی صلوات برای سلامتی منو خانوادم  بفرست قربون محبتت❤🧡💛💚💙💜🤎🤍