2777
2789

متاسفانه با تمام رعایت پروتکلها ,مبتلا  به کرونا شدیم وبیشتر نگران همسرجان ودخترکوچولومم,از تجربیاتتون بگید لطفا

استراحت تغذیه مناسب گوشت مرغ ماهی ب صورت بخارپز یا کبابی

انواع سبزی و میوه

ابمیوه طبیعی

کلا مایعات زیاد

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیرون نرفتم😑

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من بنظرم جیزی که از همه بیشتر واسم خوب بود این بود که کپسول خالی از عطاری خریدیم و توشو با پودر زنجبیل پر کردیم اوایل روزی دوتا بعد روزی یکی خوردم

به خود خزیده و محکم، چو کوهساران زی... 

بخور جوش شیرین .دمنوش آویشن خودمو خوب کرد .

الآنم یه متخصص گفته قطره چشمی نفازولین تو هر بینی سه قطره بچکونید مطمئنم باشید خوب میشید .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
بخور جوش شیرین .دمنوش آویشن خودمو خوب کرد . الآنم یه متخصص گفته قطره چشمی نفازولین تو هر بینی سه با ...

بخور، مخصوصا جوش شیرین واسه کسی که ریه درگیره میگن خوب نیست 

به خود خزیده و محکم، چو کوهساران زی... 

ماهم خانوادگی مبتلا شدیم بچه های کوچیکم..فقط روزی دو سه لیتر آب هویج بخور آب سیب کندر روزی ۳لیوان دمنوش آویشن پونه پولکی عناب.اب کله پاچه ماهیچه خیلی خوبه بخور تا میتونی پروتیین بخور آب هندونه آب نمک قرقره کن لبنیات نخور 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
بخور، مخصوصا جوش شیرین واسه کسی که ریه درگیره میگن خوب نیست  

از دکتر مردانی تو تلوزیون خانوم شریفی درمورد بخور جوش شیرین پرسید گفت آره خیلیا انجام دادن و خوب شدن .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
مگه فقط از بیرون رفتنه،من اول همسرم مبتلا شد بعدش ما،خب مردها سرکار میرن نمیتونن بمونم خونه که😐

خدایی اون ایموجیم ضایع نبود ک حرف چ جنبه ای داشت؟

والا منم تو خونم نشستم گرفتم ربطی ندار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان میخوام جوجه بزارم با چی مزه دارش کنم بهتره

ابلیمو پیاز زعفرون ماست سس هرچی بزنی مشکلی نداره بستگی به ذائقتون داره

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد