2777
2789
عنوان

شوهرم دلمو شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 55 پست
ی سری مردا تمام الویتشون خانوادشونه

آیا این مردا اول زندگی هم همینجور بودن؟

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ۲۳سالمه،چشم حتما سعی می کنم از تجربتون استفاده کنم،ممنون نظر دادین

من الان ی دختر 20 ساله دارم  تازه ی 3 یا 4 سالی هست که دیگه کمتر میرم خونشون شوهرم میره سر میزنه من سالی سه بار اینا شام دعوتشون میکنم و خودم هم  کم میرم سر میزنم اینجوری راحت ترم چه میشه کرد

اونوقت چی شده که براش مهم نیستی؟

چیزی نشده کلا بی احساس و سرده،مثلا میبینه گریه میکنم یه کلمه نمیپرسه چی شده یه ساعت حرف میزنم فقط سرشو تکون میده و اینجور چیزا

خدایا جان و دل خسته است کمی امشب دعایم کن به هر راهی که می دانی مرا از غم رهایم کن
گفتم چون حرف مادرت بد بود گفت دلش خواسته ولی تو حق نداری چیزی بگی

ببین شوهرت انصاف نداره ،پس با منطق نمی تونی باهاش به جایی برسی ،فقط با سیاست جلو برو 

ولی این حالتش که با دستش فشار داده نشونه ی بدیه ،

کلا آدم عصبیه ؟ آدم بد بین و شکاکی هم هست ؟

ببین شوهرت انصاف نداره ،پس با منطق نمی تونی باهاش به جایی برسی ،فقط با سیاست جلو برو  ولی این ...

اره عصبیه،نه بدل و شکاک نیست

خدایا جان و دل خسته است کمی امشب دعایم کن به هر راهی که می دانی مرا از غم رهایم کن
چیزی نشده کلا بی احساس و سرده،مثلا میبینه گریه میکنم یه کلمه نمیپرسه چی شده یه ساعت حرف میزنم فقط سر ...

ببین اسی ازین به بعد تو جمع شوهرتو بالا ببر هم اوناحرص میخورن هم شوهرت بیشتر وابستت میشه و اونارو مقصر میدونه بیشتر 

مثلا قراری گذاشتن بگو مشورت میکنم باهاش بهتون میگم 

یا چیزی گفتن بخر کاری بکن از شوهرت همون لحظه نظر بخاه 

اینجام همین طور بهتر بود میگفتی ما دوتایی مشورت کردیم تصمیم گرفتیم الان بهترین موقع بود برا بچه 

خاله زنک و اینا یکم زشت بود

چیزی نشده کلا بی احساس و سرده،مثلا میبینه گریه میکنم یه کلمه نمیپرسه چی شده یه ساعت حرف میزنم فقط سر ...

اکثر مردا همینجوری هستن 

معلومه از خانواده اشم محبت دریافت نکرده ،به بلوغ عاطفی نرسیده ،اینجور مردا خود درگیری هم دارن 

اتفافا اوایل زندگی بدترت به مرور اگه سیاست داشته باشی بهتر میشن

😯😯😯 وووی‌

چطور میشه به کسی که وابسته خانواده باشه دل بست؟اوایل آشنایی و نامزدی و عقد و ....

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
ببین اسی ازین به بعد تو جمع شوهرتو بالا ببر هم اوناحرص میخورن هم شوهرت بیشتر وابستت میشه و اونارو مق ...

همیشه شوهرمو بالا میبرم،مثلا میریم خونه اونا میوه میارن اول پوست میکنم میذارم جلوی شوهرم بعد خودم برمیدارم،خیلی اروم باهاش خرف میزنم،مثلا ازش میپرسم برسم خونمون یا نه؟بریم فلان جا یا نه؟،یا مثلا بحث یه چیزی میشه میگم نمیدونم باید با شوهرم حرف بزنم ببینم اون چی میگه،بخاطر همین میسوزم که من انقد بهش ارزش میدم احترام میذارم باز اون منو خردم میکنه،بهش گفتم اگه حرفم بد بود میتونستی بیای خونه تذکر بدی من دیگه تکرارش نمیکردم ولی پیش اونا دلمو شکستی خردم کردی،احتراممو نگه نمیداره خانوادشم به خودشون جرات میدن بهم بی احترامی میکنن...انقد دلم شکسته بخدا انگار داره از سینم خون میاد..

اکثر مردا همینجوری هستن  معلومه از خانواده اشم محبت دریافت نکرده ،به بلوغ عاطفی نرسیده ،اینجور ...

اره قبلا پدرش خیلی بداخلاق بوده همشونو اذیت کرده،خونشون مرد سالاری بوده،باباشون رئیس

😯😯😯 وووی‌ چطور میشه به کسی که وابسته خانواده باشه دل بست؟اوایل آشنایی و نامزدی و عقد و ....

وابستگی نه

ی جور تعصب خاص خب حقم دارن مادرشونه 

ولی خب میشه درستش کرد 

شوهر من اصن وابسته نبود الویتش من بودم خدایی ولی بی سر زبون بود ی جوری رفتار کردم مادرشوهرم که زن نازنینیه اهل دخالت نیس ولی خواهرشوهرم اگه ی وقت چیزی بگه مثلا بگه کاری کنید و اینا سریع میگه مشورت میکنم با فاطمه اگه صلاح دید انجامش میدیم😎😎 

همیشه شوهرمو بالا میبرم،مثلا میریم خونه اونا میوه میارن اول پوست میکنم میذارم جلوی شوهرم بعد خودم بر ...

🥺🥺🙁😕