2777
2789
عنوان

شوهرم دلمو شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وابستگی نه ی جور تعصب خاص خب حقم دارن مادرشونه  ولی خب میشه درستش کرد  شوهر من اصن وابس ...

مادرشونه درست ولی خب منم زنشم،باید هوای منم داشته باشه،خیلی خوبه ک سیاست داشتین،من خیلی ساده بودم هیچ سیاستی ندارم و نداشتم...

خدایا جان و دل خسته است کمی امشب دعایم کن به هر راهی که می دانی مرا از غم رهایم کن
😔😔😔

تو این شرایط نمیدونم واقعا چی بگم

من هیچوقت جنگ و دعوا و قهر رو‌ به کسی پیشنهاد نمیدم

ولی به نظرم ساده از این مسئله نگذر 

آدما نباید بزارن بعضی جورا باهاشون رفتار بشه وگرنه به مرور زمان به خودشون اجازه میدن رفتارای بدتری بکنن

و من یه حسی بهم میگه اگه نیاد از دلت درآره و معذرت خواهی کنه و پی به اشتباهش نبرده باشه و....قطعا جاهای دیگه  اتفاقات دیگه افتاده که گذشت کردی  که حالا‌ کار به اینجا کشیده

بشین راجبش فکر کن و روشون‌ کار‌ کن

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
مادرشونه درست ولی خب منم زنشم،باید هوای منم داشته باشه،خیلی خوبه ک سیاست داشتین،من خیلی ساده بودم هی ...

ببین با دعوا بدتر جری میشن فک کنم ادمای یکم موذیم هستن خانواده شوهرت تو موذی تر باش ببخشید اینو میگم ها ولی لازمه

بی احترامی نکن اصلااا اصلن نگو مامانت خواهرت 

وقتی که خیلی خوبین و ارومین بالاخره خودت قلق شوهرت دستته بگو من دوس دارم تو جمع نظر منو بپرسی فلان کارو کنی فلان چیزو بگی 

هر چقدم اسمشونو بیاری بدتر جری تر میشه اتفاقا خوبیشونو بگو ۴ بار از تو خوبی بشنوه ازونا بدی میفهمه که تو حق داری

شاید اگه من بودم‌ فردا میگفتم بیا منطقی حرف بزنیم 

ببین عزیزم من تصمیم گرفتم هیچوقت دیگه با خونواده ت هیییچ نوع ارتباطی نداشته باشم یعنی هیییچ نوع رابطه ایی چون من واقعا نمیدونم با اونا چطور حرف بزنم که به شما بر نخوره و اصلا حاضر نیستم هیشکی و هیچ چی تو دنیا باعث ناراحتی و دلشکستگی و جدایی ما از هم بشه و برا محافظت از زندگیمون هرکاری میکنم  چون واقعا عاشقتم و عاشق زندگیمون‌ و اگه هراتفاقی بینمون بیوفته دیگه هیچی تو دنیا ندارم و ....(هم ابراز علاقه توشه هم تهدید هم دعوت ) دیگه شمارو نمیدونم شمام با من روراست باش اگه عاشق زندگیمونی‌ بسم لا‌ بابت این که کتکم زدی (حالت بچگونه) ازم معذرت بخواه که تو دلم نمونه و با هم یه تصمیم جدی بگیریم که که این اتفاق هیچوقت  دوباره تکرار نشه 

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
تو این شرایط نمیدونم واقعا چی بگم من هیچوقت جنگ و دعوا و قهر رو‌ به کسی پیشنهاد نمیدم ولی به نظرم ...

چشم مرسی از نظرت عزیزم،سعی میکنم از گفته هاتون استفاده کنم

خدایا جان و دل خسته است کمی امشب دعایم کن به هر راهی که می دانی مرا از غم رهایم کن
ببین با دعوا بدتر جری میشن فک کنم ادمای یکم موذیم هستن خانواده شوهرت تو موذی تر باش ببخشید اینو میگم ...

🙏👌❤️

اره قبلا پدرش خیلی بداخلاق بوده همشونو اذیت کرده،خونشون مرد سالاری بوده،باباشون رئیس

خوب کاملا مشخص شد

ریشه ی کودکی داره ،حتی شاید نیاز به دارو داشته باشه 

باید هندونه بذاری زیر بغلش ،با پنبه سرشو ببری 

انتظار نداشته باش قدرت درک و شعور داشته باشه چون تو همچین محیطی بزرگ شده 

حتی ممکنه به مغزشم آسیب وارد شده باشه ،

چون خودشو خانواده اش اذیت شدن ،سنگر بندی میکنه ،پس سعی کن گزک دستش ندی ،

شما با زبون نرم و گرم و شیرین ،خامش کن 

بذار حس کنه رئیسه ،ولی در عین حال عزت و احترام خودتم حفظ کن ،مثل ملکه باش 

امیدوارم‌ که مشکلتون‌ به شکل قشنگی حل شه و خوشبخت با هم زندگی کنید یه چی که یادم رفت‌ بگو یه دو دیق ...

چشم عزیزم،مرسی وقت گذاشتی برا تاپیکم،ممنونم ازت