2777
2789
عنوان

اینجور مردا 😷😏

217 بازدید | 12 پست

بجای اینکه اول نظر دختر رو بپرسن ،نظر خودشون رو بهت غالب میکنن،مثلا میگن باهام دوست شو !!! بیا اشنا شیم !!یجور دستور !نمیگن ،ایا شما مایلی که با هم اشنا شم ؟  چون غرور زیاد و تحمل نه شنیدنم ندارن بهت فحش هم میدن اگه نه بگی !خب مرد حسابی ، برا خودت شخصیت قائل باش تو اینقد بی ارزشی که فوری در اثر نه شنیدن ،به هم میریزی ؟همه چیزت بستگی به جواب اون داشت ؟؟یا مثلا سرِ   پوششت ،سر ِعلایقت ..نظر خودشونو بهت تحمیل میکنن انگار تو هویجی   یا عقل و شعور نداری که بتونی مسئولیت خودتو به عهده بگیری ..اینا نشونه ی ینه که طرفت مشکل درکی داره ،دیدیش بهش بگو ،اگر درست نشد ،یجور برو که پیدات نکنه.چون روزبه روز شبیه برده میشی با اون ادم

من از آن روز که در بند تو ام آزادم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با شماست آدم وقتی بخواد یه رابطه رو شروع کنه نباید به حالت دستوری بگه. باید بگه مایلید؟؟ و اگه طرف جواب منفی داد این شخص هم جنبه نه شنیدن داشته باشه. در مورد پوشش و این چیزا هم موافقم پوشش یه مسئله شخصیه به خود شخص مربوطه.

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه

یه روانشناسی میگفت مردا مدلشون اینطوریه مثلا پسربچه ها بهم میگن علی بیابریم فوتبال ولی دختربچه ها میگن مییای خاله بازی لحنشون دستوری نیست یجور عادت کردن

گروه نارنجی🧡🧡 وزن شروع78...... وزن فعلی75.... وزن هدف60....... به امید خدابه هدفم میرسم💪
یه روانشناسی میگفت مردا مدلشون اینطوریه مثلا پسربچه ها بهم میگن علی بیابریم فوتبال ولی دختربچه ها می ...

اره هر چیزی میتونه عادت شه وقتی ما عادت کنیم یعنی تبدیل به یه ربات شدیم ..هر روز باید تغییر کرد ..ادما مدتهاست مکانیکی شدن اکثرا😞منکه تلاشم اینه عادتامو بشناسم تا جای ممکن

اگه تنها هستید مایلید آشنا شیم؟  اینو بگم خوبه؟

خودتم باید زرنگ باشی یعنی طرفو زیر نظر بگیری ،نمیشه که به هر ادمی گفت مایلی اشنا شیم ؟ اونم باید سیگنالای علاقه مندیشو بما داده باشه این بهتره ..

اره هر چیزی میتونه عادت شه وقتی ما عادت کنیم یعنی تبدیل به یه ربات شدیم ..هر روز باید تغییر کرد ..اد ...

تایه حدی حرفت درسته ولی هیچ عادتی به طورکامل ترک ننیشه من اینوباارهااتجربه کردم

گروه نارنجی🧡🧡 وزن شروع78...... وزن فعلی75.... وزن هدف60....... به امید خدابه هدفم میرسم💪