2777
2789
عنوان

چرا بیدارین🖤🖤🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 139 پست

بار دارم کمر دردم میکنه نمیزاره بخوابم 

کاربری اولم نیست از قدیم های سایتم😁😁😁😁کاربری هشتممه😁😁😁😁این بار دیگه دعوا نمیکنم قول دادم به خودم چون دیگه خط نیست که باهاش بیام 🤪🤪🤪😝😝😝😝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باردارم شبا موقع خاب کمر و پاهام درد میگیره نمیتونم بخابم تا ۴ بیدارم هی  پهلو به پهلو میشم😫

دقیقا عین من

کاربری اولم نیست از قدیم های سایتم😁😁😁😁کاربری هشتممه😁😁😁😁این بار دیگه دعوا نمیکنم قول دادم به خودم چون دیگه خط نیست که باهاش بیام 🤪🤪🤪😝😝😝😝
بار دارم کمر دردم میکنه نمیزاره بخوابم 

ای جان...میدونم چی میگی....بچه بدنیا میاد یادت میره❤❤❤❤❤

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.

برنامه ریزی میکنم صبح چه جوری عرررر بچه های خاله و داییم رو دربیارم 😈

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
ازت میخام دعاکنی منم سال بعد اینموقعه مادر شده باشم  اگر به صلاحم هست. ممنونت میشم خدا بچتو وا ...

انشالله به حق این شب عزیز سال دیگه نی نی بغلت یا توشکمت باشه به حق دست بریده حضرت عباس

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
ای جان...میدونم چی میگی....بچه بدنیا میاد یادت میره❤❤❤❤❤

باور کن تا صبح خوابم نمی‌بره از درد

اسی سر نذرت برام دعاکن مادر شم هشت ساله منتظرم امام حسین بهم نگاهی بندازه قربون محبتت 

فدات شم...ان شا الله امسال به مراد دلت میرسی مادر میشی❤❤❤❤

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.