2777
2789

علتش چی بود؟ شوهرتون برخوردش چطور بود؟  

بعضیام تا آخر هفت ماه منع رابطه ان. 😔

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

دوستان میشه برای حاجت دلم یدونه صلوات و حمد بخونید چندساله گرفتارم با حمد و صلواتتون    خدا مشکلم همین روزا حل کنه الهی ب حق شب عاشورا اجرتون رو امام حسین بده اگه برام خوندین لایکم کنید دعاتون کنم😔❤ 

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
دوستان میشه برای حاجت دلم یدونه صلوات و حمد بخونید چندساله گرفتارم با حمد و صلواتتون    خد ...

کارت خیلی زشته

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمت گرم تاپیکت سوال منه،،من دوماهمه میترسم از رابطه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️