2777
2789

لطفا یادم بدید من شدیییییدااااا نیاز مالی دارم 

اون کار پلاک ماشین واقعا سخته و بی چیز اصلا۱۲تومن پولی نیست خودم گشتم تازه شده هزار تومان 

تورو خدا درباره آراداک برام توضیح بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه توضیح نداره ک قلم‌ قوی میخواد و سرچ خوب

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
بنظرمن سخت میاد

بله اگر نویسندگی رو دوست نداشته باشی سخته راجع ب این موضوع بدون اینکه کپی کنی بنویسی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
متن یا صوت نیست که ما تایپ کنیم آخه من قلمی ندارم که از خودم بنویسم

من سرچ میزنم انگلیسی با گوگل مترجم یه نگاه کلی میکنم از خودم مینویسم گاهی ام سرچ فارسی میزنم جمله هارو خودم تغییر میدم تمرین اگ کار می‌خوای برو کانال شون آموزش هارو ببین کمک میکنه. ایرا یپشه ام بد نیست همیشه پلاک‌ باشه هفته ای 50کار میکنم تفریحی 

من سرچ میزنم انگلیسی با گوگل مترجم یه نگاه کلی میکنم از خودم مینویسم گاهی ام سرچ فارسی میزنم جمله ها ...

گلم من امشب این موضوع رو سرچ کردم تو تاپیکای قدیمی پست شمارو دیدم ک در مورد این کار بود 

میشه ایدی تلگرامشو بدین و اینکه اگه متن کپی باشه قبول نمیکنه یعنی

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
گلم من امشب این موضوع رو سرچ کردم تو تاپیکای قدیمی پست شمارو دیدم ک در مورد این کار بود  میشه ...

کپی از سایتای دیگه باشه نه . آیدی شو حفظ نیستم سرچ کن میاد تلگرام آراد داک