2777
2789
عنوان

همین الان در چ حالیین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 69 پست

من دارم به صدای نفس کشیدن نامزدم تو خواب توجه میکنم و میخندم🙄😂😂😂😂😑😑😑

برق خونه همه خاموش هوا هم سرد و ابری و بوی حلوا هم تو خونه پیچیده

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

دارم موهای دخترمو میبافم😍

دوساعت دیگه شیفتم😪

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

، یکم ناراحت و عصبیم از این شرایطمون ، اومدم خونه بابام ولوام

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
خونه مامانم، شام درست کردم، چایی درست کردم، اومدم دراز کشیدم

چقد دلم تنگ شده ۱۷ روزه قرنطینه م نرفتم. 😢

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
استرس و گریه پدرم کرونا داره نمیدونم چیکار کنیم

براش صلوات فرستادم ان شاالله شفا بگیره از امام حسین 

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄

رو پشت بوم دارم عزاداری نگاه میکنم

مامانم اومد قر زد برای جوجه هامون همسرم با دست سرشونو کند دلم گرفت براشون

دعا کنید پول جور کنیم از اینجا بریم خسته شدیم دیگه 😔😔😔😔😔

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

رو پشت بوم دارم عزاداری نگاه میکنم مامانم اومد قر زد برای جوجه هامون همسرم با دست سرشونو کند دلم گر ...

خونه مادرت زندگی میکنین؟ چرا؟

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
چطور هم فیلم می بزنی هم اینجایی  من باشم قاطی می کنم

خب من میتونم ☹️

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب