2777
2789

خانوما تا حالا کسی از این پیج خرید کرده؟؟

(عکسشو پست بعدی میزارم)

۱۶ روزهه پول ریختم براش

کد پیگیری برام نمیفرسته!!!

الان برام یه لیست فرستادهه که اسم و فامیل من اصلا توش نبودهه

هرچی هم پیام میدم به زور جواب میدن

*کاربری سوممه*   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی شهر بشینه؟

منظورش شهری که بازار داره .راستم میگه یه سری آدم کثیف گند زدن به این خریدای مجازی کم دیگه پیدا میشه کلاهبرداری نکنن 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
منظورم اینه روستا و شهرستان مغازه متنوع نداره شهر ک همه چی هست خرید اینترنت نیازی نیس

بخاطر شرایط کرونا خب مثلا منی که بچه کوچیک دارم مجبورم..من خیلی از اینستا خرید کردم و راضیم قیمتاشم از بازار بهتره 

ادم نمی دونه چیکار کنه بازار میگن نرین کرونا هس تو خونه خرید میکنی پولتو میخورن ای حرومشون باشه

گلم باید تحقیق کنی قشنگ. کامنتاشو بخونی.اگه پیجش قفله یا کامنتاش بسته اس یا جتس هاش خیلییی خاص هست یا قبمتاش خیلی مفته اینا تشون میده کلاهبرداره. از مدل حرف زدنش.بعدم جنسی رو میخولی بگو عکسش رو در لحظه برات بفرسته.اگرم از سایت خرید میکنی ارم صنعت و معدن داشته باشه حله. من سالهاس خریدام نتی عس ی بار کلاه سرم نرفته