2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی و معتقد به عزاداری امام حسین میاید یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چرا این سوالا رو می پرسید! کی گفته که حتما باید گریه کرد!!

کتاب امام حسین شهید فرهنگ پیشرو انسانیت از،محمدتقی جعفری رو بهتون پیشنهاد میدم.

محرم هم نیاز به شور حسینی داره،هم شعور حسینی.

روییده است گُلی کوچک میان سنگ فرش خیابان،لگد مال عابران!من آن گُلِ کوچکم که جای دیگر نتوانست روییدن...!
واقعا چرا این سوالا رو می پرسید! کی گفته که حتما باید گریه کرد!!

این دو روز روزای مهمیه همه اهل بیت و امام زمان عزاداره ما بدون عزاداری بشینیم؟

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
این دو روز روزای مهمیه همه اهل بیت و امام زمان عزاداره ما بدون عزاداری بشینیم؟

شما فرمودید گریه!

منم گفتم لزومی نداره که حتما گریه کنید

روییده است گُلی کوچک میان سنگ فرش خیابان،لگد مال عابران!من آن گُلِ کوچکم که جای دیگر نتوانست روییدن...!
خیر گلم فکر کن کسی ذاتش شیطانی باشه یا قاتل باشه مگه با گریه پاک میشه نه مهم ذات درونه درونت پاک باش ...

من نمیخوام گریه کنم ک بخشیده شم ک 

من میخوام مثل امام زمان عزادار باشم  میگم بد نیس بدون عزاداری این دو روزو بگذرونم ؟

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

ن مهم احترام ب ایام شهادت هست ،  گریه هم نکردی نکردی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

اون عزیز گفتن شور حسینی شعور حسینی خیلی حرف توشه میتونی کتابوبخونی مقتل بخونی 

نیازم نیس با صدتی بلندگریه کنی اروم گریه کن

گریه برا حسین یچیز دلیه از حب حسین میاد 

میبینی یکیو خیلی دوس داری اتفاقی براش میفته اشکات ناخوداگاه میریزه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.