2777
2789
عنوان

كرونا .. كمك به من عزيزان

109 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من با كيت هاي بيرون مثبت شدم 

خواهش ميكنم خواهش ميكنم دكتر خوب تو تهران ميشناسيد بهم معرفي كنيد ... خواهش ميكنم ازتون دكتري كه خودتون نتيجه گرفتين 

علایم تون چیه

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

سلام عزیزم 

من از اول رفتم بيمارستان نیکان غرب و هرشب رمدسیویر گرفتم دیگه روزای آخر قرنطینم

امیدوارم زودتر سلامتیتو بدست بیاری

به خود خزیده و محکم، چو کوهساران زی... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم  من از اول رفتم بيمارستان نیکان غرب و هرشب رمدسیویر گرفتم دیگه روزای آخر قرنطینم ا ...

از روز اول مگه ریه درگیر بود؟؟؟

من الان روز چهارم هستم.فقط گلو درد و گاهی آبریزش بینی دارم

نترس 

مایعات زیاد مصرف کن خیلی زیاد 

غذای روغنی اصلا نخنور گوشت مرغ اصلا نخور  گوشت گوساله اصلا نخور فقط گوشت گوسفندی بخور 

گوشت بلدر چین خوبه 

اگه برنج میخوری با شیوید یا زیره زیاد بپز که طبع سردش گرفته بشه روزی یک قاشق گلاب بخور 

از مغز ها فقط بادام بخور 

شیرد بادام هن خیلی خوبه 

شیرینی جان اصلا نخور اصلا 

بخور بده 

آویشن زیاد بخور

شربت زوفا عسلی بگیر 

کند بخر دم کن بخور 

سیاه دانه عالیه 

همه اینارو استفاده کن چیزای چرب و روغن دار به هیچ وجه استفاده نکن همچنین شیرین و قندی  

هندوانه خربزه هم نخور  اگه میوه میخوای بخوری سیب و گلابی پخته فقط 

مصرف سیر و هم زیاد کن چه پخته چه خام 

ولی دمنوش ها خیلی خیلی روند در گیری ریه رو کند میکنن 

دکتر هم بری روزی یک سرم میده همون ریمند که به مدت پنج روز پشت هم باید بزنی اگه ریت در گیر باشه

از روز اول مگه ریه درگیر بود؟؟؟ من الان روز چهارم هستم.فقط گلو درد و گاهی آبریزش بینی دارم

منظورم روز اول بعد تسته که فهمیدم کرونا دارم منم سرفه نداشتم و نمیدونستم ریه درگیره ولی سیتی انجام دادن درگیر شده بود

نترس  مایعات زیاد مصرف کن خیلی زیاد  غذای روغنی اصلا نخنور گوشت مرغ اصلا نخور  گوشت ...

آفرین خیلی کامل گفتی فقط اگه ریه درگیررباشه میگن بخوررخوب نیست 

و ابمیوه هم عالیه مخصوصا سیب و هویج 

انگورو خربزه به شدت آلرژی زا و خطرناکه واسه کرونا