2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ درخواستیو قبول نکنین همییییین حتی خانم هارو منکه اینطوریم🔪🔪

آره یهو میبینی جنسیت زده خانم ولی گرگیست در لباس گوسفند یارو مرده😂🤣

وجودم سم برای خودم  پاستیلم نیستم یه سم کشنده ام😑
آبروی بنده خدا رو ریختن گناه داره نمیدونم فازش چیه واقعا 

میخواد پربازدید بشه. اون بنده خدا رو هم طعمه کرده. 😕

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
روش خوبی‌برای بالا بردن بازدید بود😁

من نیازی ب بازدید ندارم

اتفاقا قبول کردم تا اقایی ک دوسال تو سایت خانماس بفهمه اینجا جای اینکارا نیس

No Love...🙂 خدا جونم عاشقتممممم💚😍

خب چرا تو درخواستو قبول کردی؟خیلی راحت میتونستی رد کنی یا اصلا نه رد کنی و نه قبول خودتون چرا قبول میکنید بعدشم اینطوری میگید؟گاهی هست ک طرف اسمشم زنونه انتخاب کرده و بعدا گندش درمیاد ک عوضیه اینکه اسمش مرد هست دیگه چرا قبول کردی

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
چیز خواسی نبوده طرف دوستیه یک مردو قبول کرده بدبخت مرده هیچی بهش نگفته😒

میتونن قبول نکنن واقعا انتظاردارن طرف توpvچی بهشون بگه 

حالا که قبول کردی چرا تو بوق وکرنا میکنین ابرو طرف میبرن

دین من انسانیت است......☘❤https://harfeto.timefriend.net/16634173473203