2777
2789
دارو میدی دارو بری رفلاکسش خوب میشه

اره شربت پانترازول میدم فرقی نکرده ک بالانمیاره ها ولی خیلی سخت شیشه میگیره و فرنیم ب زور میخوره سینمم ک همچنان امتناع میکنه از خوردنش

دوستای گلم میشه برای سلامتی تو دلیم واینک صحیح سالم بغل بگیرمش ی صلوات مهمونم کنین؟..ممنونم  

به نظرم با دکترش مشورت کن شیر خشکی که میگه رو بگیر ببین علائمش چجوری میشه. اگه آلرژی داره به دکترش بگو حتما شیر خشک مناسب بهش بده. 

در ضمن به نظرم حیفه داری شیر خودتو قطع میکنی. شیر خشک کمتر بهش بده اگه مشکلی نداره. بازم همه اینها رو با دکترت صحبت کن ببین نظرش چیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=203759731]بستگی داره رفلاکسش از چی باشه  دختر من رفلاکسش از الژی بود  اول اچ ا خورد بهش نیفتاد اخر ...[/QUOE]دکترخنگش نگف برا چیه اصلا متوجه نشد ولی چون صورتش دقیقا از وقتی ک شیرخشکو شروع کردم اینطوری شد حدس میزنم براالژی باشه واینک یهو تو چهارماهگی تو ی شب سینمونگرف ک نگرف دکتر گف رفلاکس داره

دوستای گلم میشه برای سلامتی تو دلیم واینک صحیح سالم بغل بگیرمش ی صلوات مهمونم کنین؟..ممنونم  
بستگی داره رفلاکسش از چی باشه  دختر من رفلاکسش از الژی بود  اول اچ ا خورد بهش نیفتاد اخر ...

اچ اخ خورد چی شد مگ ک بهش نساخت؟

شماهیچوقت تسلیم نشوپسرمنم رفلاکس شدیدداشت ازجهارماهگی سینموپس زدمن چهارپنج ماه تمام توخواب بهش شیرمی ...

منم توخاب بهش میدم

به نظرم با دکترش مشورت کن شیر خشکی که میگه رو بگیر ببین علائمش چجوری میشه. اگه آلرژی داره به دکترش ب ...

سینمو نمیگیره مجورن شیرخشک میدم سینمم توخاب بهش میدم

نه چون غلیظه واسه رفلاکسیا میدن که بالا نیارن. دختر من هر وقت میخورد بالا نمی‌آورد. روزی یکی دو بار ...

اخه پسرمن رفلاکسش پنهانه اصلابالانمیاره

اگه شیرت خوبه قطعش نکن به غذاخوردن که بیفته خیلی بهترمیشه سینتم راحت میگیره.من تجربه کردم

خداکنه همنیطور بشه ممنونم.مشکلم اینه غذاهم نمیخوره چ فرنی چ حریره چ پوره سیب عوق میزنه همش

خداکنه همنیطور بشه ممنونم.مشکلم اینه غذاهم نمیخوره چ فرنی چ حریره چ پوره سیب عوق میزنه همش

اشگالی نداره.پسرمنم اوایل که غذاشوشروع کردم همش اوق میزد.حتی اگه یه قاشق هم بخوره بخوبه کم کم یادمیگیره غذابخوره.قطرهاشم.حتما بده اهن ومولتی تاثیرداره تواشتها

دنیای من ریحانه ورضا😘
اشگالی نداره.پسرمنم اوایل که غذاشوشروع کردم همش اوق میزد.حتی اگه یه قاشق هم بخوره بخوبه کم کم یادمیگ ...

باشه ممنونم