2777
2789

امروز موعدمه نشدم حتی دردشم ندارم تودومین ماه اقدامم ترشح سفید درد کشاله راه کمی کمردرد وحالت تهوع و سرگیجه دارم میشه بگید کی بی بی چک زدید وجواب درست داده بهتون

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰

هنوز صبر کن هفته اینده اگر نشدی بذار

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز زدم منفی شد دوستم گفت زودزدی برامن بعد یه هفته جواب داده

اره اگر لقاح دیر باشه دیر تر جواب میده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اره منم همونو میگم منفی کاذب میشه حالمو میگیره

اصلا توجه به علایم نکن.تواقدام همه علامتی میاد سراغ آدم

حتی جلوعقب انداختن هم طبیعیه انشاالله باردارباشی

دوروزیک بار بی بی بزن ولی بی خیال باش راحتری

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
نمیدونم که موندم

چند روز صبر کن بعد بزن البته منم چند ماه قبل بارداری علائم داشتم ولی باردار نبودم بعدا به دکتر گفتم گفت رحم داره برای بارداری آماد میشه آدم اینطوری میشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اصلا توجه به علایم نکن.تواقدام همه علامتی میاد سراغ آدم حتی جلوعقب انداختن هم طبیعیه انشاالله باردا ...

اره ولی این ماه دلم میگه هستم ببینیم خداچی میخواد

اره ولی این ماه دلم میگه هستم ببینیم خداچی میخواد

انشاالله باشی😙

من پریودهم میشدم روز اول باور نداشتم میگفتم پریود نیس😂😂😂😂

انشاالله باشی😙 من پریودهم میشدم روز اول باور نداشتم میگفتم پریود نیس😂😂😂😂

نه من پریودمیشم دیگه چیز نمیکنم ماه اول مطمئن بودم نیستم چون خیلی استرس کشیدم ولی این ماه زدم به بیخیالی کلی روتغذیه امون کارکردم فقط بعدم دلم روشنه چون روز تاسوعا عاشورا موعدم افتادم از امام حسین خواستم که توروز عزیزش بهم اولاد بده سراونه پریودنشدم ودلن روشنه🙂

نه من پریودمیشم دیگه چیز نمیکنم ماه اول مطمئن بودم نیستم چون خیلی استرس کشیدم ولی این ماه زدم به بیخ ...

انشاالله عزیزم❤