2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با جاریم تو یه ساختمون بودیم وقتی رفت خیلی ناراحت شدم 

خیلی بهش وابسته بودم بخصوص به بچه ش 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
چه عجیب ۵ تا جاری دارم حتی شماره هاشون ندارم سال تا سالم نمیبینمشون دلمم نمیخواد بینمشون مشکلی نداری ...

چچجوری همدیگر رو نمیبینید و رابطه ندارید و 5تا زنداداش دارم هر هفته خونه ی مامانم دور هم جمع میشن و بگو و بخند ،کارشون به زندگی هم نیست خیلی با هم خوبن

دقیقا تازه اینامیرندیک شهردیگه اونم بافاصله زیاد

درکت میکنم 

من و جاریم هرروز همو میدیدیم 

بچه شو هرجا میخواست بره میزاشت پیش من 

وقتی دماغمو عمل کرده بودم مثله خواهر ازم پرستاری کرد 

واقعا دوسش دارم خدا خیرش بده 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
منم با جاریم تو یه ساختمون بودیم وقتی رفت خیلی ناراحت شدم  خیلی بهش وابسته بودم بخصوص به بچه ش ...

فرستادم عزیزم

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

فرستادم عزیزم

مرسی عزیزم 

منم برای حاجتت فرستادم ❤️❤️

چچجوری همدیگر رو نمیبینید و رابطه ندارید و 5تا زنداداش دارم هر هفته خونه ی مامانم دور هم جمع میشن و ...

شاید یکی از دلایلش اینه که پدر شوهر و مادر شوهرم فوت کردن رابطه ماها خیلی کمه

درکت میکنم  من و جاریم هرروز همو میدیدیم  بچه شو هرجا میخواست بره میزاشت پیش من  و ...

چقدر خوب خیلی حسه خوبیه که تو اقوام یکیو داشته باشی اینقدر مهربون، جاری و برادرشوهر من خودشون دعوت میکنن اونم سالی یه بار بعدشم میگن یه وقت زود نیاین مزاحم مون بشین یالا بگین ساعت چند میاین  دفعه اول خیلی بدم اومد نمی خواستم برم شوهرم با دعوا بردم خانواده شوهرم طرفدارشون که آره حق دارن