2777
2789
عنوان

تعبیر کی بلده؟

105 بازدید | 29 پست

سلام دوستان

خواب دیدم پیش حضرت زینب(ع) هستم ایشون یک پارچه سبز رنگ میخواستند بدهند به من گفتند تبرک حرم حضرت امام حسین(ع)هست قبل از اینکه بدهند به من رو صورتشون خودشون کشیدند و تبرک کردند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااینکه خیلی عالیه تعبیرش هم که پیداس کاش منم چنین خوابیو بببینم خیلی خواب قشنگی بوده خوشبحالت

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

خوابت عالیه عالیه عالیه عالی حاجتروایی هست و به بانو حضرت زینب متوسل شو و نذر ایشون کن

اینجور خوابا رو دیگه تعریف نکن /چون سعادت هر کسی نمیشه دیدن اینجور خوابا.

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

خوابت خیلی خوبه 

کاش نمیگفتی اینجا مث یه راز تو دلت نگه میداشتی 

انشالله حاجت روا میشی

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
خوابت عالیه عالیه عالیه عالی حاجتروایی هست و به بانو حضرت زینب متوسل شو و نذر ایشون کن اینجور خوابا ...

چند روزه خوابشو دیدم 

خیلی حس خوبی داشتم گفتم تعبیرشو بپرسم باشه عزیزم ممنونم

عزیزم من نوجوانیم دوبار خواب امام زمان عج رو دیدم از ذوقم  برا همه تعریف کردم دیگه سعادتشو از دست دادم و ندیدم

دیگه این خوابای معنوی رو برای کسی تعریف نکن حتی برای عزیزترین و نزدیکترین شخصت

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!