2777
2789

من تو گروه آشپزی عضوم یه آقا شمارمو از اون گروه برداشته از دیشب تا الان بیچارم کرده میگه من دوستت دارم از هرجا بلاکش میکنم دوباره با یه خط دیگه پیداش میشه 

حالا جالب اینجاست که زن داره سه تا بچه هم داره ۵۱ سالشم هست پروفایلشم عکس خودش با زنو بچشه بیوشم نوشته متعهد به همسرم و عاشق بچهام 

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را، او که هرگز نتوان یافت همانندش را 

🤣

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خریه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
تهدیدش کن بگو ک ازش شکایت میکنی

اینقدر دیشب تا الان تهدیدش کردم که میگه اگه میخوای یه ترکو بخندونی تهدید به مرگش کن😐

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را، او که هرگز نتوان یافت همانندش را 

خدا همچین مردایی رو به بدترین شکل ممکن زمین گیر کنه و زجر بده

فقط و فقط یه آلت متحرکن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯