2777
2789
عنوان

بارداری

144 بازدید | 29 پست

سلام من پنج و هفته و دو روزمه از دیروز حالت تهوع گرفتم وهیچی نمیتونم بخورم بزور مگه سوپی بخورم اونم میگم ضعف نکنم از همه چی زده شدم 

چیکار گنم حالت تهوعم کم شه

ایا شماها هم ایجور بودین؟؟از چند هفتگی بارداریتون حالت تهوع شروع شد؟؟؟

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

دمیترون بخور البته من که میخوردم سردرد و یبوست میگرفتم اماتهوعم کم میشد

من تا آخر داشتم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه 

زن بابای منم اینجوری بود اما دلش نخواست ک بمونه ولمون کرد رفت الانم در ب در دنبال ی دکتریم سقط شه🙂

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
دمیترون بخور البته من که میخوردم سردرد و یبوست میگرفتم اماتهوعم کم میشد من تا آخر داشتم

از ماه اول بارداریتون حالت تهوع داشتین؟

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
بله انشالله مال شما شدید نباشه.باید قرص نهوع بخوری.بهد یه چیزایی که میلت میکشه بخور.من سه ماه اول فق ...

نگا هرچی میکنم فقط حالم بهم میخوره اصلا بالا نمیارم 

خوشم از هیچی نمیاد حتی میوه هم بدم میاد

فک کنم منم ایجور بشم سه ماه اول وزن کم کنم

از ماه اول بارداریتون حالت تهوع داشتین؟

من شاید باورت نشه اینقدر زود تهوع داشتم فک کنم از همون وقت که گرفت من تهوعم شروع شد

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
نگا هرچی میکنم فقط حالم بهم میخوره اصلا بالا نمیارم  خوشم از هیچی نمیاد حتی میوه هم بدم میاد ...

اشکال نداره گلم

منم ۸ کیلو کم کردم فقطم ۳ کیلوش برگشت آخرش ۴ کیلو کم کردم

منم از پنج هفته شروع شد دیمترون بخور عزیزم حد اقل بالا نیاری ان شاالله تا ماه چهار خوب میشی

بالا نمیارم عزیزدلم فقط حالت تهوع بدون بالا اوردن ولی از همه چی زده شدم

دیمترون بخورم برای جنین بد نیس؟؟

روزی چن تا؟

من شاید باورت نشه اینقدر زود تهوع داشتم فک کنم از همون وقت که گرفت من تهوعم شروع شد

الان نی نیت چن وقتشه؟؟؟

اشکال نداره گلم منم ۸ کیلو کم کردم فقطم ۳ کیلوش برگشت آخرش ۴ کیلو کم کردم

بچه ات وزنش خوب بود؟؟نی نیت پسره یا دختره؟

طبیعیه  زن بابای منم اینجوری بود اما دلش نخواست ک بمونه ولمون کرد رفت الانم در ب در دنبال ی ...

اخی چرا گناه داره