261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4109 عنوان بارداری 144 بازدید | 29 پست سلام من پنج و هفته و دو روزمه از دیروز حالت تهوع گرفتم وهیچی نمیتونم بخورم بزور مگه سوپی بخورم اونم میگم ضعف نکنم از همه چی زده شدم چیکار گنم حالت تهوعم کم شهایا شماها هم ایجور بودین؟؟از چند هفتگی بارداریتون حالت تهوع شروع شد؟؟؟ دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍 1400/05/27 | 10:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhf عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 دمیترون بخور البته من که میخوردم سردرد و یبوست میگرفتم اماتهوعم کم میشدمن تا آخر داشتم میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
مریم_مقدس4 عضویت: 1390/04/02 تعداد پست: 27279 بله انشالله مال شما شدید نباشه.باید قرص نهوع بخوری.بهد یه چیزایی که میلت میکشه بخور.من سه ماه اول فقط وزن کم کردم
ayda_7985 عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 8151 طبیعیه زن بابای منم اینجوری بود اما دلش نخواست ک بمونه ولمون کرد رفت الانم در ب در دنبال ی دکتریم سقط شه🙂 ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشکمیشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4109 دمیترون بخور البته من که میخوردم سردرد و یبوست میگرفتم اماتهوعم کم میشد من تا آخر داشتم از ماه اول بارداریتون حالت تهوع داشتین؟ دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
مامان،حسینم عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 1374 منم از پنج هفته شروع شد دیمترون بخور عزیزم حد اقل بالا نیاری ان شاالله تا ماه چهار خوب میشی
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4109 بله انشالله مال شما شدید نباشه.باید قرص نهوع بخوری.بهد یه چیزایی که میلت میکشه بخور.من سه ماه اول فق ... نگا هرچی میکنم فقط حالم بهم میخوره اصلا بالا نمیارم خوشم از هیچی نمیاد حتی میوه هم بدم میادفک کنم منم ایجور بشم سه ماه اول وزن کم کنم دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
mhf عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 از ماه اول بارداریتون حالت تهوع داشتین؟ من شاید باورت نشه اینقدر زود تهوع داشتم فک کنم از همون وقت که گرفت من تهوعم شروع شد میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
mhf عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 نگا هرچی میکنم فقط حالم بهم میخوره اصلا بالا نمیارم خوشم از هیچی نمیاد حتی میوه هم بدم میاد ... اشکال نداره گلممنم ۸ کیلو کم کردم فقطم ۳ کیلوش برگشت آخرش ۴ کیلو کم کردم میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4109 منم از پنج هفته شروع شد دیمترون بخور عزیزم حد اقل بالا نیاری ان شاالله تا ماه چهار خوب میشی بالا نمیارم عزیزدلم فقط حالت تهوع بدون بالا اوردن ولی از همه چی زده شدمدیمترون بخورم برای جنین بد نیس؟؟روزی چن تا؟ دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4109 من شاید باورت نشه اینقدر زود تهوع داشتم فک کنم از همون وقت که گرفت من تهوعم شروع شد الان نی نیت چن وقتشه؟؟؟ دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4109 اشکال نداره گلم منم ۸ کیلو کم کردم فقطم ۳ کیلوش برگشت آخرش ۴ کیلو کم کردم بچه ات وزنش خوب بود؟؟نی نیت پسره یا دختره؟ دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
mhf عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 الان نی نیت چن وقتشه؟؟؟ ۴ ماهدعاش کن تو رو خدا خوب بشه میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
261271 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 4109 طبیعیه زن بابای منم اینجوری بود اما دلش نخواست ک بمونه ولمون کرد رفت الانم در ب در دنبال ی ... اخی چرا گناه داره دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍 پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
mhf عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 بچه ات وزنش خوب بود؟؟نی نیت پسره یا دختره؟ بد نبودخوبم نبود۲۸۰۰دخمل میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.