2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاید

102 بازدید | 3 پست

دیشب دخترم که سه سالشه یک دفعه ساعت ۱۰ شب بیحال شد و خابید یکم غیر طبیعی بود چون همیشه تا ۱۲ بیدار بود و به زور میخابید دیدم دستاش یخ کرده شوهرمم ماموریته پیشم نبود سریع با مامانم بردیم درمانگاه گفت اکسیژن خونش خوبه هوشیاری هم داره ممکنه فشارش افتاده باشه..نمیدونم از دیشب دارم روانی میشم هزار جور فکر میکنم.تا همین الان بیدار بودم بالای سرش تب نداره دمای بدنش ۳۶.۳ .

میگم نکنه کم خونی داره نکنه یه قرصی دارویی چیزی کرده تو دهنش..دکتر گفت چیزی نیست اما من ک مادر این بچه ام تا حالا انقدر شل و ول ندیده بودمش..اخه اتفاقا دیروز,زیاد هم بازی نکرده بود ک بگم خسته شده و یه دفعه خابش,برده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم نکنه کم خونی داره نکنه یه قرصی دارویی چیزی کرده تو دهنش..دکتر گفت چیزی نیست اما من ک مادر این ب ...

سلام میشه در خواست دوستیم رو قبول کنید بچه شما هنوز غذای شل و آبکی و جلوی تلویزیون میخوره؟