2777
2789

چند روزه آبریزش بینی و عطسه دارم البته مقطعی هستش یعنی میگیره ول میکنه

سردرد و چشم دارم اونم مقطعی هست ولی وقتی بگیریه دیگه گرفته خیلی درد میگیره ومر درد و گردن درد هم دارم  

احساس میکنم گلوم هم التهاب داره

دمنوش بخور

مایعات و اب

ویتامین c حتما بخور 

عسل و اب جوش

غذاهای مقوی مثل سوپ و روغنی و فست فود نخور

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دلتا بودنش فکر نکن مهم نیست ففط قرنطینه باش 

استراحت کن 

مایعات زباد بخور 

مایعات گرم قر قره نمک 

سوپ 

تو خونه هم کنار بقیه ماسک بزن حتما 

انشاالله خوب میشی 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

اگر ویتامین سی ۵۰۰ روزی ۲ بار بخوری تمام علائم آبریزش بینی و عطسه ظرف چند ساعت قطع می شه. تمام توصیه  دوستان بالا درسته و رعایت کن. با فرض کرونا  قرنطینه کن خودت را. علائم کرونا دلتا: تب، بی حالی شدید، بی اشتهایی.همه این علامت ها کمش در سرما خوردگی هست. حالا باید ببینی با کرونایی در ارتباط بودی یانه. من مادرم با خواهرش که بعد فهمیدم کرونا داشته تماس داشت اما مادرم آلوده نشد. در عوض یه خاله کوچکتر دارم ان آلوده شد ۳ تا بچه اش هم آلوده شد. بستگی به تماس شما با فرد آلوده داره.