یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ی مدت تنها باش با خودت گریه کن زاری کن داد بزن خودتو خالی کن،بعد میرسی ب مرحله ای ک دیگه سنگ شدی انگار،،،من اینجوری قوی کردم خودمو،اگه این روشو نمیتونی،صب تا شب فیلم ببین یا با ادمایی ک حس خوب بهت میدن وقت بگذرون،من چون هیچکسو ندارم مجبورم،خودم خودمو خالی کنم و سنگِ صبور خودم باشم عزیزم
نه عزیزم کم نیاوردی فقط عجله داری. این تویی بدنته دوسشون داشته باش اجازه کم کم سوگواریشونو بکنن تا کمرنگ شه ماجرا زمان بده. بخودت سخت نگیر حتی اگر گریه کردی حتی دلتنگ شدی صبر کن این دورانم میگذره مثل بقیه اتفاقای بدی که قبلا بوده و الآن حتی یادت نمیاد. صبر کن عزیزم و بقیه کارایی که مشغول و سرگرمت میکنه رو ادامه بده🌹
گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》