2777
2789

اگه کسی دوست داشته باشه توی فامیل بفهمن که بچشون جنین اهدایی هست باید چیکار کنه🤔🤔لطفا اگه کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه

یعنی دوست داشته باشه بفهمن؟

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دیگران گزارش ندهید..

اخه حتی اگه گزارش هم ندیم چون برادر شوهرم هم مشکل آزو اسپرمی داره و بچه دارنشده ما هم که الان چندسال میگذره و بچه دار نشدیم حس میکنم هر کی بشنوه من حامله ام سریع حدس میزنه جنین اهدایی هست 

مخصوصا اگه شبیه شوهرم نباشه خیلی ناراحتم 

اخه حتی اگه گزارش هم ندیم چون برادر شوهرم هم مشکل آزو اسپرمی داره و بچه دارنشده ما هم که الان چندسال ...

منم همسرم آزو اسپرمه منم میخام جنین بگیرم همش دل دل میکنم نمیدونم چرا حس میکنم رو تقدیر خدا پا میزارم دلم راضی نمیشه

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

من باشم نمیگیرم ترجیح میدم کلا بچه نداشته باشم

اخه منم خیلی سخته برام .هم برا خودم هم شوهرم .

ولی اگه بچه نباشه توی هر جمعی که بریم و بقیه بچه دارن آدم سرخورده میشه خیلی سخته .

باورت نمیشه هیج جا نمیتونی بری چون همیشه حس یه کمبود بزرگ داری و کلا اعتماد بنفس آدم خورد میشه