2777
2789

گفتم یا امام حسین کاشکی بجای این ظرف نذری که به همه همسایه ها دادن امشب یه دونه از آرزو هامو نو برآورده میکردین 😞😞😞😞😞😞😞

یه دونه از حاجت ها مو 😞😞😞😞😞😞

نذری رو گذاشتم رو اپن 💔💔💔💔💔💔

می‌دونم حرفم بده ولی دلم خیلی خیلی شکسته دیگه 

سختمه 

العان میگم کاش نذری رو قبول نمیکردم 😞😞😞😞😞😞😞😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گرم کنید بخورید مشکلی نداره 

خوش بحالتون به نیت تبرک بخورید به نیت حاجت روایی ان شاءالله

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

باز برای شما نذری فرستاده

ما رو که نه حاجت داد نه نذری😂

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
همین که نذریه امام حسین نصیبت شده ینی بهت نظر کرده هر کسی لیاقت نذریه امام حسینو نداره

از بچگی همیشه به نذری همین نگاه داشتم که لابد لیاقت میخواد و نگاه کردند ولی کاش نگاه واقعی بیاد تو زندگیم بفهمم نگاه واقعی هست 

جرا قبول نمیکردی!برا امام شرط نزار خودش درستش میکنه

میخواستم قبول نکنمو همون دم در گریه کنم بگم برو سر دیگ به تمام حسین بگو فلانی قبول نکرد چون حالش خوب نیست 

هر چند که من اونقدر آدم خوبی نیستم تا امام حسین بیاد یه سر به خونم بزنه 

هست گلم شاید اون چیزی که میخوای به مصلحتت نیس یا الان وقتش نیس

ای بابا پس کی 😞😞😞😞

من رو به چیز پافشاری نمیکنم چند تا آرزو میکنم یکیشون بده حد اقل میگم یا زندگیم خوب بشه با منو بکش راحت شم یعنی هیچ کدوم به صلاح نیست 

ای بابا پس کی 😞😞😞😞 من رو به چیز پافشاری نمیکنم چند تا آرزو میکنم یکیشون بده حد اقل میگم یا زندگ ...

منم همینم فعلا هیچ کدوم نداده ولی راضیم به همین نذریشم راضیم بارها دلم شکسته ولی خب چه میشه کرد میتونی با زور از خدا بگیری؟