2777
2789
عنوان

هرکس دستش به دعا بلند شد..

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 26 پست

میشه برای منم دعا کنید یا صلوات بفرستید ک خدا شوهرم رو.عاقل کنه و ب فکر زندگی خودمون باشه ممنون میشم

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

“يا کاشف الکرب عن وجه الحسين اکشف کربي بحق اخيک الحسين” یعنی: ‘اي برطرف کننده غم و اندوه از روي حسين بحق برادرت حسين ، اندوه و مشکل من را برطرف کن’

خدایا حاجت دل همه رو برآورده کن و به این برادر مون هم شفای عاجل عنایت فرما بحق حسین ع

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

برای منم دعاکنیدشوهرم شغل خوب پیداکنه وصاحب خونه راضی بشه قراردادروتمدیدکنه وگرنه آواره میشیم

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین  
بچه ها منم ۳۴ سالمه تا حالا ۱ دونه خواستگار هم خونه ما نیومده حالا هم تحصیلات بالا دارم هم کار هم زی ...

منم عزیز مشکلم مثل شماست. میگن دعا واسه هم جواب میده. برات صلوات فرستادم و دعا کردم🌺🌺 واسه منم دعا کن عزیز که یه بخت خوب نصیبم شه🙏

منم عزیز مشکلم مثل شماست. میگن دعا واسه هم جواب میده. برات صلوات فرستادم و دعا کردم🌺🌺 واسه منم دعا ...

بله دعا کردم شمارو 

الهی دلت امشب شاد شه حاجت روا شی

💔خسته شدم از این همه نا عدالتی کاش جون مرگ بشم