2777
2789
عنوان

از خونه دوباره منو انداخت بیرون حالا داره این پیامارو میده +اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد پرروئه! اگه قصد جدا شدن نداری برو سر خونه زندگیت سگ محلش کن اصلا ادم حسابش نکن 

خسته شدم هی برمو بعد با کتک بیرونم کنه میبینه مقاوت میکنم میگم نمیرم بدتر میکنه پارسال زد دماغمو شکوند التماسم کرد گفت عوض میشم منم بهش اعتماد کردم ولی بدتر شد بهتر نشد 

عزیزم آدم مریض اعصاب نداره نباید باهاش کل کل کنی والاااا بخداااا منم کرونا گرفتم حوصله نق نق بچه کوج ...

عزیزم من تاپیک قبل گفتم من کرونا گرفتم یکماه پیش اومد بمن گفت خبر مرگت بیاد خدا لعنتت کنه الان منم مریض میشم حتی خودم تنهایی رفتم دکتر 

کاش میدونستم این شوهرارو از کجا پیدا میکنید... مطمئنید ساعت 9از دم در بر نداشتین؟!

دوسال اول خیلی خوب بود بخاطر همین بچه دار شدم ولی افسوس تقریبا ۴ ساله تا بحث میشه کتک میزنه

خانواده ام حمایتم میکنن پدرم وضع مالیش خوبه ولی خب میترسم بخاطر اینده بچه ام 

اینده بچت بنظرت پیش همچین ادمی چطور میشه؟ من نمیگم طلاق بگیر ولی با یه مشاور کاربلد صحبت کن راهنماییت کنه

برا حل مشکلت صلوات فرستادم .زنا خیلی بی پناهن.بخاطر بچه مجبورن همه چیو تحمل کنن .خدا مشکل همه رو حل ...

از یطرف میگم بچه طلاق نشه از طرفیم میگم تو فضای سمی بزرگ نشه