swallows مدیر عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2464 عنوان به نظره شما پسرها و مردها هم عاشق میشن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 121 پست اطرافتون پسر یا مردی که واقعا عاشق باشه دیدین؟ یا از روی هوس بوده احساسش؟من معتقدم مرد یا پسر عاشق خیلی کمه و بیشتر بخاطر نیاز ج نسیشون به طرف دختر و زن کشیده میشن و این اسمش عشق نیست. پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡ چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆ 1400/05/26 | 20:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_گرانبها عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 35211 خب چه فایده داره مردی که عاشق بشه ولی با چند زن رابطه داشته باشه عزیزم حالا میخواد سیرمونی روحی و عا ... اصلا من چی گفتم و شما چی جواب دادی !!ای بابا دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...
nirvanaa99 عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 2052 بله پسرخاله ی من.۷ساله عاشق من بود و هنوزم هس. اما نرسید بمن در آینده می رسه بهت؟یا کلا نه من مسئول حرفی هستم که می زنم اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!
swallows مدیر استارتر عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2464 توی دانشگاه ایشون منو تحقیر نکرد بنده خدا . مضحکه ی بچه های دانشگاه شده بودم که من لقمه بزرگتر از د ... عجب ولی گفتین تو تلگرام رفتار مناسبی باهاتون نداشته پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡ چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
swallows مدیر استارتر عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2464 اصلا من چی گفتم و شما چی جواب دادی !! ای بابا حرف خودتون رو عزیزممردهای تنوع طلب ،با خیلی ها میرن ولی بازم سیر نمیشن .چون روح شون سیر نمیشه نه جسم شون .هنوز زنی اینها را اسیر نکرده ... پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡ چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
مرد60مشهد عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 4602 عجب ولی گفتین تو تلگرام رفتار مناسبی باهاتون نداشته آرهسال 9412 سال بعد از اتمام دانشگاهبعد از مدت ها بچه ها همدیگه رو پیدا کردن و دور هم جمع شدیم .مقصر من بودم - چون در مورد حجابش دخالت کردم و تو پیوی دوستانه مطرح کردم .خیلی بهش برخورد - خیلی خیلی مرد متولد 1360
swallows مدیر استارتر عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2464 حرف خودتون رو عزیزم مردهای تنوع طلب ،با خیلی ها میرن ولی بازم سیر نمیشن .چون روح شون سیر نمیشه نه ... چه فایده داره مرد اسیر بشه یا عاشق بشه ولی بازم بره دنبال تنوع طلبی پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡ چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
swallows مدیر استارتر عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2464 آره سال 94 12 سال بعد از اتمام دانشگاه بعد از مدت ها بچه ها همدیگه رو پیدا کردن و دور هم جمع شدیم ... ببخشید شما مذهبی هستید؟حتما اون دختر مذهبی نبوده.خب پس در این صورت به درد هم نمیخوردین پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡ چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
دختر_گرانبها عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 35211 حرف خودتون رو عزیزم مردهای تنوع طلب ،با خیلی ها میرن ولی بازم سیر نمیشن .چون روح شون سیر نمیشه نه ... خب گفتم مرد تنوع طلب .شما میگی مرد عاشق !من کی گفتم مرد تنوع طلب متاهل و عاشق ؟؟ دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...
مرد60مشهد عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 4602 ببخشید شما مذهبی هستید؟ حتما اون دختر مذهبی نبوده. خب پس در این صورت به درد هم نمیخوردین اصلا فرق داشتیم اساسیبه قول معروف اصلا گروه خونیمون به هم نمی خورد .ولی عشق این حرفها حالیش نیست . مرد متولد 1360
swallows مدیر استارتر عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2464 خب گفتم مرد تنوع طلب .شما میگی مرد عاشق ! من کی گفتم مرد تنوع طلب متاهل و عاشق ؟؟ عزیزم شماهم متوجه منظور من نشدین اینجوری با کامنت نمیشه منظورم رو برسونم گلم🥰😍 پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡ چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
swallows مدیر استارتر عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2464 اصلا فرق داشتیم اساسی به قول معروف اصلا گروه خونیمون به هم نمی خورد . ولی عشق این حرفها حالیش نیست ... اتفاقا اشتباه میکنید شاید عشق باعث بشه دختر و پسر به هم برسن ولی مشکلات و اختلافاتشون کم کم خودشون رو نشون میدن تازه شاید در اینده به جدایی هم ختم بشه پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡ چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
دختر_گرانبها عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 35211 عزیزم شماهم متوجه منظور من نشدین اینجوری با کامنت نمیشه منظورم رو برسونم گلم🥰😍 تنوع طلب میتونه مجرد باشه تنوع طلب میتونه متاهل باشه تنوع طلب میتونه هر چیزی باشه ولی یه مرد عاشق و اسیر ، تنوع طلب نیست .الان متوجه متن من شدین ؟؟ دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...
مرد60مشهد عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 4602 اتفاقا اشتباه میکنید شاید عشق باعث بشه دختر و پسر به هم برسن ولی مشکلات و اختلافاتشون کم کم خودشون ر ... بچه بودم دیگه18 ساله م بوددختر ندیده و چشم و گوش بستهالان 40 سالمه - خب خیلی فرق کردم . مرد متولد 1360
swallows مدیر استارتر عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2464 تنوع طلب میتونه مجرد باشه تنوع طلب میتونه متاهل باشه تنوع طلب میتونه هر چیزی باشه ... بله از اول متوجه شدم چی گفتید منم گفتم یک مرد عاشق هم میتونه تنوع طلب باشه.لطفا یه سرچ بزنید صیغه و کامنتهارو بخونید بیشتر مرده ها میگن عاشق شدید همسرانشون هستن ولی تنوع طلبن.اگه کامنتهاشون رو بخونید ۹۰درصدشون گفتن همسرانشون رو دوست دارن ولی نمیتونستن به یک زن قناعت کنن پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡ چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
swallows مدیر استارتر عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 2464 تنوع طلب میتونه مجرد باشه تنوع طلب میتونه متاهل باشه تنوع طلب میتونه هر چیزی باشه ... من بیشتر نظرات مردهارو خوندم طرف عاشق همسرش بوده ولی بازم با چند زن رابطه داشته پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡ چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆