2777
2789
عنوان

به نظره شما پسرها و مردها هم عاشق میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 121 پست
خب چه فایده داره مردی که عاشق بشه ولی با چند زن رابطه داشته باشه عزیزم حالا میخواد سیرمونی روحی و عا ...

اصلا من چی گفتم و شما چی جواب دادی !!

ای بابا 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی دانشگاه ایشون منو تحقیر نکرد بنده خدا . مضحکه ی بچه های دانشگاه شده بودم که من لقمه بزرگتر از د ...

عجب ولی گفتین تو تلگرام رفتار مناسبی باهاتون نداشته

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
اصلا من چی گفتم و شما چی جواب دادی !! ای بابا 

حرف خودتون رو عزیزم

مردهای تنوع طلب ،با خیلی ها میرن ولی بازم سیر نمیشن .چون روح شون سیر نمیشه نه جسم شون .هنوز زنی اینها را اسیر نکرده ...

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
عجب ولی گفتین تو تلگرام رفتار مناسبی باهاتون نداشته

آره

سال 94

12 سال بعد از اتمام دانشگاه

بعد از مدت ها بچه ها همدیگه رو پیدا کردن و دور هم جمع شدیم .

مقصر من بودم - چون در مورد حجابش دخالت کردم و تو پیوی دوستانه مطرح کردم .

خیلی بهش برخورد - خیلی خیلی

مرد متولد 1360
حرف خودتون رو عزیزم مردهای تنوع طلب ،با خیلی ها میرن ولی بازم سیر نمیشن .چون روح شون سیر نمیشه نه ...

چه فایده داره مرد اسیر بشه  یا عاشق بشه ولی بازم بره دنبال تنوع طلبی

آره سال 94 12 سال بعد از اتمام دانشگاه بعد از مدت ها بچه ها همدیگه رو پیدا کردن و دور هم جمع شدیم ...

ببخشید شما مذهبی هستید؟

حتما اون دختر مذهبی نبوده.

خب پس در این صورت به درد هم نمیخوردین

حرف خودتون رو عزیزم مردهای تنوع طلب ،با خیلی ها میرن ولی بازم سیر نمیشن .چون روح شون سیر نمیشه نه ...

خب گفتم مرد تنوع طلب .شما میگی مرد عاشق !

من کی گفتم مرد تنوع طلب متاهل و عاشق ؟؟

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ببخشید شما مذهبی هستید؟ حتما اون دختر مذهبی نبوده. خب پس در این صورت به درد هم نمیخوردین

اصلا فرق داشتیم اساسی
به قول معروف اصلا گروه خونیمون به هم نمی خورد .

ولی عشق این حرفها حالیش نیست .

مرد متولد 1360
خب گفتم مرد تنوع طلب .شما میگی مرد عاشق ! من کی گفتم مرد تنوع طلب متاهل و عاشق ؟؟

عزیزم شماهم متوجه منظور من نشدین اینجوری با کامنت نمیشه منظورم رو برسونم گلم🥰😍

اصلا فرق داشتیم اساسی به قول معروف اصلا گروه خونیمون به هم نمی خورد . ولی عشق این حرفها حالیش نیست ...

اتفاقا اشتباه میکنید شاید عشق باعث بشه دختر و پسر به هم برسن ولی مشکلات و اختلافاتشون کم کم خودشون رو نشون میدن تازه شاید در اینده به جدایی هم ختم بشه

عزیزم شماهم متوجه منظور من نشدین اینجوری با کامنت نمیشه منظورم رو برسونم گلم🥰😍

تنوع طلب میتونه مجرد باشه 

تنوع طلب میتونه متاهل باشه 

تنوع طلب میتونه هر چیزی باشه 

ولی یه مرد عاشق و اسیر ، تنوع طلب نیست .

الان متوجه متن من شدین ؟؟

اتفاقا اشتباه میکنید شاید عشق باعث بشه دختر و پسر به هم برسن ولی مشکلات و اختلافاتشون کم کم خودشون ر ...

بچه بودم دیگه

18 ساله م بود

دختر ندیده و چشم و گوش بسته

الان 40 سالمه - خب خیلی فرق کردم .

مرد متولد 1360
تنوع طلب میتونه مجرد باشه  تنوع طلب میتونه متاهل باشه  تنوع طلب میتونه هر چیزی باشه  ...

بله از اول متوجه شدم چی گفتید منم گفتم یک مرد عاشق هم میتونه تنوع طلب باشه.

لطفا یه سرچ بزنید صیغه و کامنتهارو بخونید بیشتر مرده ها میگن عاشق شدید همسرانشون هستن ولی تنوع طلبن.

اگه کامنتهاشون رو بخونید ۹۰درصدشون گفتن همسرانشون رو دوست دارن ولی نمیتونستن به یک زن قناعت کنن

تنوع طلب میتونه مجرد باشه  تنوع طلب میتونه متاهل باشه  تنوع طلب میتونه هر چیزی باشه  ...

من بیشتر نظرات مردهارو خوندم طرف عاشق همسرش بوده ولی بازم با چند زن رابطه داشته