2777
2789
عنوان

به نظره شما پسرها و مردها هم عاشق میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 121 پست
آخی عزیزم 🙁

آہ دختر ھم ملکہ زیبایی بود لامصب 😭😭😢😢☹️☹️☹️☹️☹️☹️😟

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

اره مردا هم عاشق میشن البته بعضیاشون 😐همه رو با ی چوب نزنیم

کاربراقام ب هیچ عنوان درخاست دوستی ندین ممنونم...روزگارم رو اگریک روز نقاشی کنم یک قفس باخاطرات یک قناری میکشم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست پسرم واقعا عاشقم بود . به خاطر مخالفت خانواده ها جدا شدیم خیییلی هم مقاومت کرد حتی یبار منو تو ...

مشکل خانوادتون با ایشون چیه؟

الان هر دو مجردین؟

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!
می دونست من عاشقشم  توی دانشگاه همه می دونستن و من مضحکه خاص و عام شده بودم . توی گروه تلگ ...

ای بابا واقعا متاسفم ولی قبول کنید که شما هم اشتباه انتخاب کردید طرف مقابلتون رو.

وقتی همون اول دیدین احساسی بهتون نداره یا داره با رفتارهاش شما رو کوچیک و تحقیر میکنه باید، باید حتما از فکرتون بیرونش میکردید و دیگه حتی یک لحظه ام بهش فکر نمیکردین

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆

منم تا قبل عقدم فکر میکردم پسرا عاشق نمیشن یعنی میدونستم میشنا ولی درک نمیکردم چطو یه پسر دلش واسه یه دختر میلرزه...... ولی الان فهمیدم امان از روزی ک پسری عاشق بشه ...... همینطور هم فهمیدم هنوز هم تو این دنیا مرد پیدا میشه.....

من یه حقیقت رو فهمیدم که فکر میکنم زنان زیادی نمیدونن ...

به هر دختری هم که اطرافم بوده گفتم و به حرفم گوش داده به این حقیقت پی برده ...

مردها اسیر زنی میشن که زنانگی داره .

اگه صد ها زن لخت و خوشکل تر هم ببینن دیگه سراغ اونا نمیرن .و حقیقت تلخ اینه که زنهای زیادی هستن که زنانگی ندارن .بلد نیستن .زمختن .نامهربونن .زیادی دم دستی یا زیادی آویزونن ...

یا زیادی مستقل ...

مردهای تنوع طلب ،با خیلی ها میرن ولی بازم سیر نمیشن .چون روح شون سیر نمیشه نه جسم شون .هنوز زنی اینها را اسیر نکرده ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

فکر نکنم اگه عاشق بود این همه ادعای عاشقی کرده وقتی شما جدا شدین بهترین فرصت بوده پا پیش بزاره بیاد ...

چرا فهمید که جدا شدم 

من یکم واسش ناز کردم که امادگی ازدواج فعلا ندارم 

تااینکه بعد چن روز فهمیدم ازدواج کرده 

و بهش پیام دادم که خوشبخت شی 

اونم گفت یهویی شد😐

🌸🍃
مشکل خانوادتون با ایشون چیه؟ الان هر دو مجردین؟

اره مجردیم.

نمیدونم پدرم میگه اینه نههه میگه هرکیو بگی اره اما این نه چون پدرم قبلا با پدرش یه مشکلاتی داشتن میگه نه

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
بله پسرخاله ی من.۷ساله عاشق من بود و هنوزم هس. اما نرسید بمن

چرا عزیزم؟

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
ای بابا واقعا متاسفم ولی قبول کنید که شما هم اشتباه انتخاب کردید طرف مقابلتون رو. وقتی همون اول دید ...

توی دانشگاه ایشون منو تحقیر نکرد بنده خدا .

مضحکه ی بچه های دانشگاه شده بودم که من لقمه بزرگتر از دهنم برداشتم .

اتفاقا اون خانم فوق العاده خوش برخورد و خوش قلب بود و توی دانشگاه هیچ وقت توی ذوقم نزد - ولی دوست پسر داشت و سرگرم خودش بود .

مرد متولد 1360
من یه حقیقت رو فهمیدم که فکر میکنم زنان زیادی نمیدونن ... به هر دختری هم که اطرافم بوده گفتم و به ح ...

خب چه فایده داره مردی که عاشق بشه ولی با چند زن رابطه داشته باشه عزیزم حالا میخواد سیرمونی روحی و عاطفی نشن.

خودتون باشید همچین مردی رو انتخاب میکنید عزیزم

چرا فهمید که جدا شدم  من یکم واسش ناز کردم که امادگی ازدواج فعلا ندارم  تااینکه بعد چن ر ...

به نظرم دروغ گفته  میتونست صبر کنه و باهاتون در تماس باشه