2777
2789
عنوان

چله نماز شب و ارتباط با خدا

56 بازدید | 7 پست

بچها خیلیی حال روحیم خرابه،خیلی شکستم داغون شدم،اولین باره نمیدونم به کی به چی چنگ بزنم،هرچی صدا میکنم انگار خبری نبست کسی نمیشنوه صدامو،پس امام حسین چرا جوابمو نداد خیلی خستم

خدا رو چهل شب توی ظلمات شب صدا کنم دستمو بگیره

نماز شب خیلی آرامش میده

ولی حیف که دیگه نمیخونم

اون زمانا که میخوندم حال و هوام خیلی خوب بود

من سر عهدی که با شما بستم هستم💌یا صاحب الزمان ادرکنی💌يا جابِرَ الْعَظْمِ الْكَسيرِ💌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز شب خیلی آرامش میده ولی حیف که دیگه نمیخونم اون زمانا که میخوندم حال و هوام خیلی خوب بود

حال و هوا نمیخوام فقط رهایی از این وضعیت میخوام،خدا جوابمو بده خیلی مضطرم

نماز شب خیلی آرامش میده ولی حیف که دیگه نمیخونم اون زمانا که میخوندم حال و هوام خیلی خوب بود

منم از وقتی بچم دنیا اومده دیگه اعصاب و روان واسم نمونده حتی دیگه به نماز شب هم نمیتونم فکر کنم 

منم از وقتی بچم دنیا اومده دیگه اعصاب و روان واسم نمونده حتی دیگه به نماز شب هم نمیتونم فکر کنم  ...

منم گذاشتم کنار ولی خیلی خوب بود😥

من سر عهدی که با شما بستم هستم💌یا صاحب الزمان ادرکنی💌يا جابِرَ الْعَظْمِ الْكَسيرِ💌