2777
2789

دلم هلو میخاد ☹

تو یخچاله 🥴

کاشکی کارگر داشتیم الان برام هلو میاورد 😖

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزبرگر  سوشی(با اینکه تا حالا نخوردم😐😂) چند وقته ولی دلم میخواااااااد

پسر منم کوچولوعه

میگه مامان برام سوشی بپز   

هنوز بلد نیست قورمه سبزی رو تلفظ کنه 😆 برا من ویار سوشی میکنه

ننه ت سوشی خورده یا بابات   

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
دلو جگر گوسفند😋😋 پول ندارم😢🙁🙁🙁

دل منم جگر میخاد ولی نمیتونم بخورم که🥴

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
چرا خب؟؟

باردارم 

جگر جز غذاهای ممنوعس

آدرس بده بیام برات از یخچالتون بیارم 

وای خدااا راست میگی 😍😍

باردارم  جگر جز غذاهای ممنوعس

عزیزم 🤗

بسلامتی فارغ که شدی جناب همسر بگو برات بگیره حتما و با لذت بخور تقویت بشی😉

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
عزیزم 🤗 بسلامتی فارغ که شدی جناب همسر بگو برات بگیره حتما و با لذت بخور تقویت بشی😉

چشم حتمنه

ایشالا توام زودی پول دستت بیاد یه کیلو بگیری 

چشم حتمنه ایشالا توام زودی پول دستت بیاد یه کیلو بگیری 

قربونت برم

شهرما که کیلویی نمیدن 😐 یدست کاملشو میدن😑

البته نمیدونم چندهست اصلن😥😥

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
قربونت برم شهرما که کیلویی نمیدن 😐 یدست کاملشو میدن😑 البته نمیدونم چندهست اصلن😥😥

ینی باید یه جگر گوسفند بخری؟

بده که ادم شاید بخاد تازه به تازه بخره یه جگرم زیادش باشه